banner
Gündem

İmam hatipliler 107 yaşında

aksaray Önder İmam hatipliler derneği;  İmam hatip okullarının kuruluşunun 107. yıl dönümünde öğrencilerle bir araya geldi. aksaray İl Özel İdaresinde düzenlenen programa aksaray vali yardımcısı mustafa türkcan, İl Özel İdare..

İmam hatipliler 107 yaşında
banner

aksaray Önder İmam hatipliler derneği;  İmam hatip okullarının kuruluşunun 107. yıl dönümünde öğrencilerle bir araya geldi. aksaray İl Özel İdaresinde düzenlenen programa aksaray vali yardımcısı mustafa türkcan, İl Özel İdare genel sekreteri ramazan altundağ, İl milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal, Şehit Önder proje İmam hatip lisesi okul müdürü cemal Özyön, aksaray anadolu proje İmam hatip lisesi okul müdürü yasin sır ve okul öğrencileri almış oldukları yüksek puanlarla dört yıl boyunca Önder”den burs almaya hak kazanan Şehit Önder ve aksaray İmam hatip lisesi öğrencileri ile bir araya geldiler.
aksaray Önder İmam hatipliler derneği başkanı kuddusi bakar: “İmamhatip okullarımızın kuruluşunun 107. yıldönümü münasebetiyle bugün buradayız. İmam hatip öğrencilerimizin almış oldukları yüksek puanlarla dört yıl boyunca Önderden burs almaya hak kazanan Şehit Önder ve aksaray proje İmam hatip lisesi öğrencilerimizle birlikte aksaray İl Özel İdaresi ve huzurevi”ni ziyaret ettik. ev sahipliği ve misafirperverliği için İl Özel İdaresi genel sekreteri ramazan altundağ”a, vali yardımcısı mustafa türkcan”a, İl milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal”a ve huzurevi müdürü kenan aktaş”a şahsım ve İmam hatip camiası adına teşekkür ederim. amacımız farkındalık yaratarak öğrencilerimizle huzurevinde kalan büyüklerimiz arasında bir köprü görevi yaparak bir farkındalık oluşturmaktı. buradan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor ve başarıların devamını diliyorum”dedi.(haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası