banner
Gündem

İmam Hüseyin için 50 koli su dağıttı

İmam hüseyin için  50 koli su dağıttı  aksaray”da gurbetçi bir genç kerbela”da şehit olan peygamber torunu İmam hüseyin”e vefa göstererek 50 koli su dağıttı. aslen iğdırlı olan aksaray”dan evli 24..

İmam Hüseyin için  50 koli su dağıttı
banner

İmam hüseyin için 
50 koli su dağıttı 
aksaray”da gurbetçi bir genç kerbela”da şehit olan peygamber torunu İmam hüseyin”e vefa göstererek 50 koli su dağıttı.
aslen iğdırlı olan aksaray”dan evli 24 yaşındaki mehmet ali iğdır, kısa bir süre önce hollanda”dan aksaray”a izne geldi. kerbela”da susuzluk nedeniyle şehit olan İmam hüseyin için 50 koli su dağıtma kararı aldı. cuma namazı sonrası ulu cami önünde vatandaşlara su dağıtan 24 yaşındaki iğdır, İmam hüseyin için dua istedi.
“vatandaşlara su ikramımızdır, tek isteğim peygamber efendimizin torunu şehit İmam hüseyin için duacı olmanızdır” diye sıcak havada vatandaşların serinlemesi için su dağıtan iğdır, İmam hüseyin”in susuzluktan şehit olduğunu da hatırlatarak vatandaşları bilinçlendirdi. mehmet ali iğdır yaptığı açıklamada, "İmam hüseyin kerbela”da bir yudum su aramıştı ve İslam için susuzluğuyla şehit düştü. ben bu amaçla damadı olduğum aksaray”da vatandaşlarımıza su dağıtmak hem onları serinletmek hem de İmam hüseyin için dua almak istedim. aksaray halkı bu davranışıma gerçekten ilgi gösterdi ve hep birlikte İmam hüseyin için duacı olduk. çok mutluyum ve içimde ayrı bir huzur var, anlatmakla tarif edilmeyecek bir huzur yaşıyorum. allah duacı olan tüm vatandaşlarımızdan razı olsun. emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu. vatandaşlar, bu tür gençlere ülkemizin ve aksaray”ın ihtiyacı olduğunu belirttiler. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası