banner
Gündem

İnsani hasletlerin gelişmesi toplumsal bakımdan çok önemli

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, insani hasletlerin gelişmesine dair yapılan her çalışmanın son derece kıymetli olduğunu belirtti. Hasene Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri Rektör Şahin’i ziyaret..

İnsani hasletlerin gelişmesi toplumsal bakımdan çok önemli
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, insani hasletlerin gelişmesine dair yapılan her çalışmanın son derece kıymetli olduğunu belirtti.

Hasene Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri Rektör Şahin’i ziyaret ederek, yeni başlayan eğitim-öğretim döneminin hayırla geçmesi dileğinde bulundu. Rektör Şahin, gençlerin akademik bakımdan donanımlı bireyler olmalarını sağlamaya çalıştıklarını ancak bunun tek başına yeterli olmayacağını belirterek, “Gençlerimiz elbette seçtikleri alana dair akademik olarak başarılı olmalılar. Biz de bunu sağlamak için çaba sarf ediyoruz. Ancak insani hasletlerin gelişmesini sağlama hususu da hem bireysel hem de toplumsal olarak çok önemli. Vefa, saygı, nezaket, iyilik üretmek, güzellikleri çoğaltmak… Biz, gençlerimizin bu hasletlere de sahip olması adına etkinlikler düzenliyor, onlar eliyle bu özelliklerin öne çıktığı faaliyetler üretmeyi anlamlı buluyoruz” dedi.

Şahin, konuşmasının son kısmında Cem Elibol, Hacı Tok ve beraberlerindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Görüşme, sezon boyunca kurumsal bakımdan yapılabilecek iş birliklerinin istişaresiyle tamamlandı. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası