banner
Spor

İskenderun’da kaybettik

tff 3″üncü lig 2″nci grup temsilcimiz aksaray belediyespor, ligin 20″nci hafta karşılaşmasında İskenderunspor”a 2-1 mağlup oldu.  İskenderun 5 temmuz stadı”nda oynanan karşılaşmayı hakem Ömer Şivka yönetti. temsilcimiz aksaray belediyespor sahaya,..

İskenderun’da kaybettik
banner

tff 3″üncü lig 2″nci grup temsilcimiz aksaray belediyespor, ligin 20″nci hafta karşılaşmasında İskenderunspor”a 2-1 mağlup oldu.  İskenderun 5 temmuz stadı”nda oynanan karşılaşmayı hakem Ömer Şivka yönetti.
temsilcimiz aksaray belediyespor sahaya, serkan demirol, ayberk altan, oğuzhan köseoğlu, hasan gündoğdu, muhammed can, serkan yıldız, mervan yusuf yiğit, mehmet aytemiz, nurullah serbest ve fatih çolak 11″i ile çıktı.
maçın ilk yarısında etkili bir oyun sergileyen İskenderunspor, sağ ve sol kanatlarda oyun kurarak maçın 40″ıncı dakikasında enes soy”un golüyle 1-0 öne geçti. temsilcimiz aksaray belediyespor hücum kanatlarında etkili olmaya çalışsa da gol yollarında başarılı olamadı ve ilk yarı İskenderunspor”un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
karşılaşmanın ikinci devresinde mücadeleci bir oyun sergileyen aksaray belediyespor, karşılaşmanın 59″uncu dakikasında ahmet tuna akıl”ın golü ile beraberliği yakaladı. eşitlik sonrası rakip ceza sahası içerisinde gol arayışına başlayan ev sahibi takım İskenderunspor, 64″üncü dakikada kazanılan penaltı vuruşu sonrası emre gemici”nin golü ile skoru 2-1 yaptı. karşılaşma İskenderunspor”un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.
aksaray belediyespor”un sezonun ikinci yarısına mağlubiyet ile başlaması taraftarları ve camiayı üzdü.
rakİp orduspor!
tff 3″üncü lig 2″nci grup temsilcimiz aksaray belediyespor ligin 21″nci haftasında yeni orduspor”u ağırlayacak. 23 ocak pazar günü dağılgan stadı”nda oynanacak olan müsabaka saat 13.00″da başlayacak. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası