banner
Gündem

Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri devriyede

Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri sorumluluk alanlarında meydana gelebilecek olaylara karşı devriye faaliyetlerini sürdürüyor. Köyler başta olmak üzere kır, piknik, mesire ve turizm alanlarında emniyet ve..

Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri devriyede
banner

Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri sorumluluk alanlarında meydana gelebilecek olaylara karşı devriye faaliyetlerini sürdürüyor. Köyler başta olmak üzere kır, piknik, mesire ve turizm alanlarında emniyet ve asayişi sağlamak, olası gasp, hırsızlık, hayvan hırsızlığı ve benzeri olaylara daha seri bir şekilde müdahalede amacıyla Jandarma Motosikletli Asayiş Timlerimiz gün boyu denetim gerçekleştiriyor. İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması ve meydana gelebilecek olası olayların önlenebilmesi amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası