banner
Gündem

Kaçakçılık suçu!

aksaray emniyet müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele Şube müdürlüğünce şehir genelinde kaçakçılık olaylarının önlenmesi amacıyla operasyon düzenlendi. ekipler tarafından durumundan şüphelenilen bir araç durdurularak araç içinde yapılan aramada; 1..

Kaçakçılık suçu!
banner

aksaray emniyet müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele Şube müdürlüğünce şehir genelinde kaçakçılık olaylarının önlenmesi amacıyla operasyon düzenlendi.
ekipler tarafından durumundan şüphelenilen bir araç durdurularak araç içinde yapılan aramada; 1 milyon adet bandrolsüz ve faturasız makaron ele geçirildi. olayla ilgili araç sürücüsü d.t. (30), hakkında adli işlem yapıldı. (haber bülteni)aksaray emniyet müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele Şube müdürlüğünce şehir genelinde kaçakçılık olaylarının önlenmesi amacıyla operasyon düzenlendi.
ekipler tarafından durumundan şüphelenilen bir araç durdurularak araç içinde yapılan aramada; 1 milyon adet bandrolsüz ve faturasız makaron ele geçirildi. olayla ilgili araç sürücüsü d.t. (30), hakkında adli işlem yapıldı. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası