banner
Gündem

Kadın tüm insanlığın annesidir

aksaray milletvekili doç. dr. mustafa serdengeçti, 8 mart dünya kadınlar günü kapsamında bir açıklama yaparak;  aksaray milletvekili doç. dr. mustafa serdengeçti, 8 mart dünya kadınlar günü kapsamında bir açıklama yaparak;..

Kadın tüm insanlığın annesidir
banner

aksaray milletvekili doç. dr. mustafa serdengeçti, 8 mart dünya kadınlar günü kapsamında bir açıklama yaparak;  aksaray milletvekili doç. dr. mustafa serdengeçti, 8 mart dünya kadınlar günü kapsamında bir açıklama yaparak; “kadın; annedir, bacıdır, eştir, evlattır. yüce dinimiz İslam kadınlara kıymet verip hürmet etmeyi emretmiştir. peygamber efendimiz  (s.a.v.)”de “cennet annelerin ayakları altındadır.” buyurarak, bizlere yol göstermiştir. İlk insan olan hz. adem (as) ve havva annemiz ile başlayan medeniyet tarihimizde kadın ve erkek birbirini tamamlayan ve ancak birlikte var olabilen varlıklardır. kadınlarımıza yapılan her türlü çirkinlik insanlık medeniyetine yapılan bir darbedir. kadın aslında tüm bir insanlığın annesidir. onların her biri birer şefkat kahramanıdır. İnsanlık namına ve dinimizin emri üzerine kadınlarımıza yönelik her türlü fiziki ve psikolojik şiddeti reddetmeli ve engel olmalıyız. sadece yılda bir gün değil yılın her günü kadınlarımıza sevgi ve hürmeti hatırlamalıyız. 8 mart dünya kadınlar günü vesilesiyle başta aziz şehitlerimizin muhterem anneleri,  kardeşleri, eşleri ve evlatları olmak üzere tüm kadınların kadınlar gününü sevgi, saygı ve hürmetle kutluyorum.”diye konuştu.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası