banner
Gündem

Kadının enerjisi sahada!

‘Kadının Enerjisi Sahada’ projesi kapsamında eğitimlerini tamamlayan kadın çalışanlar, sayaç okuma görevlisi unvanıyla aktif olarak sahada çalışmaya başladı Meram Elektrik Dağıtım A.Ş., ‘Kadının Enerjisi Sahada’ projesiyle kadın istihdamını artırmak amacıyla..

Kadının enerjisi sahada!
banner

‘Kadının Enerjisi Sahada’ projesi kapsamında eğitimlerini tamamlayan kadın çalışanlar, sayaç okuma görevlisi unvanıyla aktif olarak sahada çalışmaya başladı

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş., ‘Kadının Enerjisi Sahada’ projesiyle kadın istihdamını artırmak amacıyla büyük bir adım attı.

MEDAŞ’ın bu projesiyle, ‘erkek işi’  algısının yıkılarak kadınların elektrik dağıtım sektöründe daha aktif yer almasını amaçladıklarını söyleyen MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, “Bitmeyen enerjileri ve sınırsız yaratıcılıklarıyla kadınlar, ülkemizin çağdaşlık, sosyal ve ekonomik kalkınma hedeflerine doğru ilerleyişinde çok değerli bir rol oynamaktadır. İş dünyasında kadınların her alanda daha görünür olmaları ve daha çok görev alabilmeleri büyük önem taşımaktadır” dedi.

‘DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİZ’

Proje kapsamında konuşan Uçmazbaş, “Şirketimizdeki kadın çalışan sayısının artmasının, başarımızın artmasında doğrudan olumlu etkisi olacağına inanıyorum. Bunu da ‘pozitif ayrımcılık’ başlığı altında söylemiyorum. Kadınlar ve erkekler farklı özelliklere ve bakış açılarına sahipler. Biz eğer süreçlerimizde ne kadar çok kadını işin içine dahil edersek, o kadar çok farklı bakış açısına sahip olur ve böylece süreçlerimizi daha etkin hale getiririz. Bu çerçevede, bugüne kadar hiç kadın çalışmayan bir alan olan endeks okumada 5 arkadaşımız çalışmaya başladı. Ben bu arkadaşlara başarılar diliyorum. Onlardan gelecek önerilerle endeks okumada daha iyi yerlere geleceğiz” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası