banner
Spor

Kaleye takviye Hekimoğlu’ndan

tff 3″üncü ligde mücadele eden aksaray belediyespor ilk devrenin ardından en çok sorun yaşadığı bölge olarak kale dikkat çekti. kalede yaşanan sıkıntıyı çözmek için ara transferde siyah beyazlı yönetim düğmeye..

Kaleye takviye  Hekimoğlu’ndan
banner

tff 3″üncü ligde mücadele eden aksaray belediyespor ilk devrenin ardından en çok sorun yaşadığı bölge olarak kale dikkat çekti.
kalede yaşanan sıkıntıyı çözmek için ara transferde siyah beyazlı yönetim düğmeye basarak aradığı kaleciyi trabzon”da buldu. taraftarın kaleci transfer istemesine sessiz kalmayan siyah beyazlı yönetim 26 yaşındaki tecrübeli eldiven gökhan köstereli”yi siyah beyazlı renklere bağlayarak ara transferde ilk hamlesini yaptı. siyah beyazlıların yeni file bekçisi gökhan köstereli sezonun ilk devresi tff 2.lig temsilcisi hekimoğluspor”da 5 lig maçına çıktı. görev aldığı 5 lig maçında kalesinde 8 gol gördü. ligin 14. haftasında ise karadeniz ekibi ile yollarını ayırdı.2017-2018 sezonunda darıca gençler birliği ile şampiyonluk yaşarak 33 maçta 16 gol yiyerek alınan şampiyonlukta takımına önemli katı sağladı
siyah beyazlıların ara transferde kadrosuna dahil ettiği gökhan köstereli 1993 yılında hendek”te dünyaya geldi. 2006 yılında başladığı futbol serüveninde 2012 yılında tavşanlı linyit ile profesyonel heyecanla tanıştı. eyüp, darıca gençlerbirliği, boluspor ve hekimoğlu takımlarında formaları giydi.
tecrübeli eldiven futbol kariyerinde u 21 liginde 54 maç, tff 3″üncü lig heyecanında 76 maç, tff 2.ligde 8, tff 1. ligde 8 maç ve kupa heyecanında ise 15 maç olmak üzere toplam 161 resmi maçta görev aldı. siyah beyazlıların yeni file bekçisi gökhan köstereli futbol kariyerindeki aksaray belediyespor”da devam edecek. siyah beyazlıları devre arası kamp çalışmalarını sürdürdüğü antalya kampına katılarak takımla çalışmalara başladı. tecrübeli eldiven hedefi olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu ve taraftarını da mutlu etmek için elinden geleni yapacağını transferinin camiaya ve kendisi adına da hayırlı olmasını diledi. siyah beyazlıların yeni file bekçisi bugün akşam saatlerinde takımın antalya kampına katılacak ve yarın takımla antrenmanlara başlayacağı öğrenildi.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası