banner
Gündem

‘KANIMIZLA CANIMIZLA Ordumuzun yanındayız’

15 temmuz milli İrade meydanı”nda, kızılay ve türk kızılayı aksaray gençlik kolları tarafından türk silahlı kuvvetlerinin (tsk) suriye”nin afrin bölgesinde yürüttüğü zeytin dalı harekatı”nda askerlerimize destek için düzenlenen kampanya kapsamında..

‘KANIMIZLA CANIMIZLA Ordumuzun yanındayız’
banner

15 temmuz milli İrade meydanı”nda, kızılay ve türk kızılayı aksaray gençlik kolları tarafından türk silahlı kuvvetlerinin (tsk) suriye”nin afrin bölgesinde yürüttüğü zeytin dalı harekatı”nda askerlerimize destek için düzenlenen kampanya kapsamında vatandaşlar kan bağışında bulundu.   
15 temmuz milli İrade meydanı”nda, kızılay ve türk kızılayı aksaray gençlik kolları tarafından türk silahlı kuvvetlerinin (tsk) suriye”nin afrin bölgesinde yürüttüğü zeytin dalı harekatı”nda askerlerimize destek için düzenlenen kampanya kapsamında vatandaşlar kan bağışında bulundu. 7″den 70″e herkes kan bağışında bulunmak için 15 temmuz milli İrade meydanındaki kızılay kan bağış aracına akın etti. vatandaşlar her şeyden önce askerlerimizin sağ salim gelmesini temenni ederken, lazım olması halinde kan stok sıkıntısının yaşanmaması için bu kampanyaya destek verdiklerini ifade etti.
fİİlen orda olamasakta
her zaman gÖreve haziriz
türk kızılayı aksaray gençlik kolları başkan yardımcısı hamza yasin Şahin, "mehmetçiğimizin yanında fiilen bulunamasak da kızılay ekibi olarak gerekli hallerde hemen ulaştırılması için kan bağışı kampanyası düzenledik. bizler de bu şekilde askerlere elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz.”
askerlerİmİzİn saĞ salİm
gelmelerİnİ temennİ edİyorum
vatandaşlardan Ömer aslan ise mehmetçiğe bu şekilde destek sağladıklarını ifade ederek, "bölgedeki askerlerimize belki lazım olur düşüncesiyle kan veriyoruz. İnşallah lazım olmaz ve sağ salim gidip gelirler. allah onların yardımcısı olsun." dedi.
cephede olmasakta
desteĞİmİz tamdir
büşra çetin de üniversite öğrencisi olduğunu ve kızılay”da gönüllü olarak çalıştığını aktararak, "kanımızla canımızla mehmetçiğimizin, ordumuzun yanındayız. cephede görev alamıyoruz ama en azından desteklerimizi bu şekilde vermeye çalışıyoruz. vatandaşlarımızdan da sürekli olarak kan bağışında bulunmalarını istiyoruz."dedi. oğuzhan demİray”ın haberi 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası