banner
Siyaset

Karacaer, ‘Aksaray İYİ belediyecilikle tanışacak’

Karacaer, seçmenlerle doğrudan temas kurarak kapsamlı bir çalışma yürütüyor. Karacaer ve ekibi, “Kapı Çal, Gönül Al” sloganıyla 27 bin konutu ziyaret ederek vatandaşların nabzını tutuyor. İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan..

Karacaer, ‘Aksaray İYİ belediyecilikle tanışacak’
banner

Karacaer, seçmenlerle doğrudan temas kurarak kapsamlı bir çalışma yürütüyor. Karacaer ve ekibi, “Kapı Çal, Gönül Al” sloganıyla 27 bin konutu ziyaret ederek vatandaşların nabzını tutuyor.

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, seçim çalışmaları kapsamında Aksaray’da 27 bin konutu ziyaret ederek, vatandaşların gönlünü kazandıklarını ve değişim taleplerine kulak verdiklerini söyledi.

Seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Karacaer, seçim çalışmalarına aylar öncesinden başladıklarını ve doğrudan vatandaşlarla buluşmanın önemine vurgu yaptı. Ziyaretler sırasında vatandaşların talep ve beklentilerini dinlediklerini ve bu doğrultuda projelerini şekillendirdiklerini ifade eden Karacaer, ekibiyle birlikte gece-gündüz demeden çalıştıklarını ve halkın desteği ve dualarıyla seçimi kazanacaklarına olan inançlarını dile getirdi.

Aksaray’ın dört bir yanındaki resmi kurumlar, fabrikalar ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Karacaer, halkın taleplerine kulak vererek İyi Belediyecilik anlayışını Aksaray’a taşımayı hedefliyor. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası