banner
Siyaset

Karacaer; ‘Sporda engelleri kaldıracağız’

İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, ‘21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ dolayısıyla Down Sendromlu çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi. Doğuş Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Karacaer,..

Karacaer; ‘Sporda engelleri kaldıracağız’
banner

İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, ‘21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ dolayısıyla Down Sendromlu çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi. Doğuş Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Karacaer, çocuklar ve aileleriyle birlikte sporun gücünü ve toplumsal farkındalığın önemini vurguladı.

Down sendromlu çocuklarla birlikte pasta keserek etkinliğe renk kattı ve çocuklara özel hediyeler dağıtan Karacaer, renkli balonlarla süslenen atmosferde, Karacaer özel çocuklarla yakından ilgilenerek her biriyle ayrı ayrı resim çektirdi.

Karacaer, “Toplumun tüm kesimlerine yönelik projeler üretiyoruz. Engelli bireylerin günlük ihtiyaçlarını karşılamak ve sosyal etkileşimlerini artırmak amacıyla Engelli Gündüz Bakım Evi projesini hayata geçireceğiz. Bu projeyle engelli çocuklara ve ailelerine daha adil bir yaşam sunmayı hedefliyoruz” dedi.

KARACAER; ‘5 YILLIĞINA İYİ PARTİ KADROLARINA EMANET EDECEĞİZ’

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer çalışmalarına iftar sonrası mahalle ziyaretleri ile devam ediyor. Teravih çıkışı Büyük Bölcek mahalle sakinleri ile bir araya gelen Karacaer, vatandaşların gösterdiği ilgiye teşekkür etti.  Karacaer; “Aksaray 31 Mart seçimlerine 10 gün kala kararını verdi. Allah’ın izniyle vatandaşlarımızın desteğiyle seçim günü sandıklardan çıkan oy sonrası Aksaray 1 Nisan’dan itibaren 5 yıllığına İYİ Parti kadrolarına emanet edilecek. Bizlere güvenen hiçbir vatandaşımızı mahcup olmadan, gece gündüz demeden hizmet için ne yapılması gerekiyorsa Aksaray’ın ve Aksaraylıların her anında yanında olacağım. Bizlere sevgi selinde bulunan Büyük Bölcek Mahallesi sakinlerine çok teşekkür ederim. Bugün burada gösterilen ilgi asla karşılıksız kalmayacak” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası