banner
Eğitim

Kardeş okula kırtasiye desteği

Ak irfan Koleji öğrencileri kardeş okul Antakya Ortaokulu’na kırtasiye yardımında bulundu. Öğrenciler ve ailelerinin maddi destekleri neticesinde Sosyal Yardım Kulübü öğrencileri toplanan para ile  kırtasiye alış verişi  yapıldı. Alınan çantalara..

Kardeş okula kırtasiye desteği
banner

Ak irfan Koleji öğrencileri kardeş okul Antakya Ortaokulu’na kırtasiye yardımında bulundu. Öğrenciler ve ailelerinin maddi destekleri neticesinde Sosyal Yardım Kulübü öğrencileri toplanan para ile  kırtasiye alış verişi  yapıldı. Alınan çantalara eşit oranda kırtasiye malzemelerini koyan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Ak İrfan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özlük, “Çocuklarımıza küçük yaşta yardım etmeyi öğretiyoruz. Bu yaşta öğrenemeyen kişiler  büyüyünce de yardım edememektedir. Kardeş okul Antakya Ortaokulu’nun diğer ihtiyaçlarını karşılama konusunda da üzerimize düşeni yapacağız, rabbim bir daha bu tür doğal afetlerden ülkemizi ve tüm insanlığı korusun” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası