banner
Gündem

Kaşlı; ‘MHP, Ülkenin güveni ve geleceğidir’

mhp aksaray milletvekili adayları her akşam ayrı bir camide teravih namazını kılıp ardından da seçim çalışmalarına devam ediyor. ramazan ayının ilk günlerinde şehir merkezindeki mahallelerde teravih namazı kılıp ardından da..

Kaşlı; ‘MHP, Ülkenin  güveni ve geleceğidir’
banner

mhp aksaray milletvekili adayları her akşam ayrı bir camide teravih namazını kılıp ardından da seçim çalışmalarına devam ediyor. ramazan ayının ilk günlerinde şehir merkezindeki mahallelerde teravih namazı kılıp ardından da vatandaşlarla hasbihal eden mhp aksaray milletvekili adayları geçtiğimiz akşam da karkın  köyü ve helvadere kasabasında vatandaşlarla bir araya geldiler. mhp aksaray milletvekili adayları her akşam ayrı bir camide teravih namazını kılıp ardından da seçim çalışmalarına devam ediyor. ramazan ayının ilk günlerinde şehir merkezindeki mahallelerde teravih namazı kılıp ardından da vatandaşlarla hasbihal eden mhp aksaray milletvekili adayları geçtiğimiz akşam da karkın  köyü ve helvadere kasabasında vatandaşlarla bir araya geldiler.
mhp milletvekili adayları ramazan kaşlı, sefer alkan ve fatih Önemli beraberlerinde mhp İl başkanı mustafa çölkesen, merkez İlçe başkanı cavit çıtak ve teşkilat mensupları ile birlikte karkın köyünde teravih namazını kıldılar ardından vatandaşlara mhp”nin seçim beyannamesi hakkında bilgi veren adaylar cumhurbaşkanı adayı recep tayyip erdoğan ve cumhur İttifakı ile mhp”ye oy istediler. halkın cumhur ittifakına ilgisinden dolayı memnun olduğunu belirten mhp milletvekili adayı ramazan kaşlı, 24 haziran seçimlerine bayram havasında hazırlanıyoruz. halkımızın partimize olan ilgisinden ve güveninden memnunuz. 24 haziran”da bu ilgi ve güvenin sandığa yansıyacağına da inanıyoruz. mhp bu ülkenin güvencesidir. geleceğidir" diyerek vatandaşlardan cumhur İttifakına destek istedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası