banner
Spor

Kayseri’de şampiyon Aksaray Spor Lisesi

aksaray spor lİsesİ,10-13 Şubat 2022 tarİhlerİ arasinda yapilacak olan yari fİnallere katilmaya hak kazandi kayseri”de 13-16 ocak 2022 tarihleri arasında düzenlenen liselerarası voleybol grup birinciliği maçlarında şehri temsil eden aksaray..

Kayseri’de şampiyon Aksaray Spor Lisesi
banner

aksaray spor lİsesİ,10-13 Şubat 2022 tarİhlerİ arasinda yapilacak olan yari fİnallere katilmaya hak kazandi kayseri”de 13-16 ocak 2022 tarihleri arasında düzenlenen liselerarası voleybol grup birinciliği maçlarında şehri temsil eden aksaray spor lisesi kız voleybol takımı iddialı şekilde yerini aldı.

kızlarda gaziantep, malatya ve tokat temsilcileri ile aynı gruba düşen aksaray takımı ilk gün malatya Özel çamlıca kolejini 3-0, ikinci gün grubun güçlü  takımlarından olan gaziantep koleji vakfı Özel lisesi”ni 3-1″lik bir skor ile yenerek büyük bir avantaj yakaladı. turnuvanın finalinde ise tokat Şehit mehmet han anadolu lisesi ile karşılaşan aksaray takımı set vermeden 3-0 skor ile şampiyon oldu. bu sonuçla birlikte türkiye”de son 32″ye kalan aksaray spor lisesi,10-13 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacak olan yarı finallere katılmaya hak kazandı.

aksaray spor lisesi voleybol takımı antrenörleri medine yeşilkaya ve cengiz yılmaz, sultanlar ligi”nde yer alan kuzeyboru sk ile yaptıkları okul-kulüp işbirliğini geliştirmeye başladıklarını ve bunun ilk meyvesi olarak kayseri”de şampiyon olduklarını söyledi. Önümüzdeki dönemlerde bu işbirliğinin devamı ile daha büyük başarıları hedeflediklerini söyleyen antrenörler, kuzeyboru yetkililerine desteklerinden dolayı teşekkür ederek, hedeflerinin yarı finallerde de şampiyonluk olacağını ifade ettiler. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası