banner
Spor

Kayseri’ye galibiyet için gittiler

spor toto bölgesel amatör ligi (bal) 5″inci grup temsilcimiz elit naturel eşmekaya sultanhanıspor, 6″ıncı hafta maçında pazar günü talasgücü belediyespor takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek. bu zorlu müsabaka 14.00 başlayacak…

Kayseri’ye galibiyet için gittiler
banner

spor toto bölgesel amatör ligi (bal) 5″inci grup temsilcimiz elit naturel eşmekaya sultanhanıspor, 6″ıncı hafta maçında pazar günü talasgücü belediyespor takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek. bu zorlu müsabaka 14.00 başlayacak. maçın hakemliğini trabzon bölgesinden İrfan çağrı baş, ragıp can ar ve emrah türkyılmaz, yapacak. maçın 4″üncü hakemi ise Ömer nazif baydar olarak belirlendi.
talasspor”un karnesİ
ligin 6″ıncı haftasında oynayacağımız talasgücü belediyespor”un ligde oynadığı 5″inci karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet bulunuyor. ligde 8 puanla 6. sırada yer alan talasspor, rakip fileleri 9 kez havalandırırken, kalesinde 5 gol gördü.
elİt naturel eŞmekaya sultanhani spor”un karnesİ
yeşil beyaz formalı temsilcimiz elit naturel eşmekayasultanhanıspor ise ligde oynadığı 5″inci karşılaşma sonucunda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle ligde 4 puanla 11.sırada yer alıyor. temsilcimiz rakip fileleri 8 kez havalandırırken, kalesinde ise 13 gol gördü.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası