banner
Asayiş

Kazalı hafta sonu

aksaray”d hafta sonu meydana gelen 3 farkli trafİk kazasinda 2 kİŞİ yaŞamini yİtİrİrken, 1″İ aĞir 12 kİŞİ yaralandi  aksaray”da hafta sonunda 3 farklı trafik kazası meydana geldi. kazalarda 2 kişi..

Kazalı hafta sonu
banner

aksaray”d hafta sonu meydana gelen 3 farkli trafİk kazasinda 2 kİŞİ yaŞamini yİtİrİrken, 1″İ aĞir 12 kİŞİ yaralandi  aksaray”da hafta sonunda 3 farklı trafik kazası meydana geldi. kazalarda 2 kişi hayatını kaybederken, 1″i ağır 11 kişi de yaralandı. sıcak havaların da etkisi ile insanların reflekslerinde azalma olduğunu ifade eden uzmanlar bu duruma aşırı hız ve kural ihlallerinin de eklenmesi ile kazalara adeta davetiye çıkarıldığını belirtti.  uzmanlar başta hız kuralı olmak üzere, şerit ihlali, solama kuralları, kavşaklar, emniyet kemeri, çocuk oto koltuğu gibi şehir içi ve şehirler arası yollarda belirtilen diğer tüm kurallara uyulması gerektiğinin altını çizdi.
motosİklet kazasi
bİr can daha aldi
osman b. (22) idaresindeki bir markete ait 68 plakalı müşteri minibüsü, ereğli kapı mahallesi 1471 sokak”ta, ogün Ö.k”nın (23) kullandığı 68 plakalı motosikletle çarpıştı. hızını alamayan minibüs, park halindeki 68 plakalı otomobile çarparak durabildi. kazada, motosiklet sürücüsü ogün Ö.k. olay yerinde yaşamını yitirdi. yaralanan minibüs sürücüsü ile motosikletteki abdüssamed s. (29), aksaray eğitim ve araştırma hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
otomobİl devrİldİ 1
kİŞİ yaŞamini yİtİrdİ
berat ç. (36) yönetimindeki 38 plakalı otomobil, aksaray-konya karayolunun 55″inci kilometresinde sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. kazada sürücü ile araçta bulunan gamze ç. (33), emine ç. (63), uygar ç. (2) yaralandı.  yaralılar ambulanslarla aksaray eğitim ve araştırma hastanesi”ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, gamze ç. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
bİr anlik dİkkatsİzlİk
kazaya neden oldu
sevda s. (38) idaresindeki 34 plakalı otomobil, aksaray-ankara karayolu 20. kilometrede sevil Ü”nün (48) kullandığı 33 plakalı otomobille çarpıştı. kaza sonrası yaralanan sürücüler ile araçlarda bulunan songül a. (53), melahat k. (49), mina s. (11), selda s. (14) ve azra s. (5) yaralandı. tedavi altına yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.  erkan altuntaŞ
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası