banner
Esnaf

Kış çaylarına ilgi her geçen yıl artıyor

aktarlarda son günlerde yoğun bir hareketlilik yaşanıyor. soğuk havaların etkisini gösterdiği şehirde vatandaşlar hastalıklardan korunmak için aktarların yolunu tutuyor.  aktarlarda son günlerde yoğun bir hareketlilik yaşanıyor. soğuk havaların etkisini gösterdiği..

Kış çaylarına ilgi her geçen yıl artıyor
banner

aktarlarda son günlerde yoğun bir hareketlilik yaşanıyor. soğuk havaların etkisini gösterdiği şehirde vatandaşlar hastalıklardan korunmak için aktarların yolunu tutuyor. 
aktarlarda son günlerde yoğun bir hareketlilik yaşanıyor. soğuk havaların etkisini gösterdiği şehirde vatandaşlar hastalıklardan korunmak için aktarların yolunu tutuyor.  hastalıklardan korunmak isteyen vatandaşlar en çok karışım çayları tercih ediyor. aktarlar, kış çaylarına son günlerde ilginin arttığını söyleyerek, hastalıklardan korunmak için bitki çayına başlamanın tam vakti olduğunu belirtti. aktarlar özellikle müşterilerin taleplerine göre hazırlanan 9″lu ve 20″li kış çaylarının ilgi gördüğünü kaydetti.
hafsa sultan baharat ve şifalı bitkiler yetkilisi yaşar süs,bitki çayları gerçektende allahın bir mucizesi ve şifa kaynağı. her şeyin fazlası nasıl zararsa bitki çaylarının da fazlası zarar. bu mevsimde en çok ıhlamur, zencefil,  adaçayı, papatya çayları, zerdeçal çayının ön plana çıktığını söyledi. talebin en çok soğuk algınlığına karşı ürünlere olduğunun altını çizen süs “ayrıca bala karıştırmak için satılan zencefil tozu da en çok sattığımız ürünler arasında yer alıyor. bunun yanı sıra vatandaşların taleplerine göre hazırlanan özel karışımımız da ilgi görüyor. İçerisinde kuşburnu, adaçayı, ıhlamur, ayva yaprağı, zencefil, zerdeçal, havlıcan, nar çiçeği ve hatmi çiçeği bulunan karışım mevsimsel geçişlerde çok fazla tercih ediliyor. aksaray”da her geçen yıl bitki çaylarına ilgi alaka artıyor.bizde vatandaşlara en iyi bitki çaylarını satıyoruz."dedi.foto-haber ;ali furat
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası