banner
13

Kış mevsiminin vazgeçilmezi: Salep

aksaray”da kültür parksite içerisinde faaliyet gösteren fatih sabri pastanesi, havaların soğuması ile birlikte salep satışlarına başladı. pastane sorumlusu salih koçaker, kış mevsiminin gelmesiyle yılbaşı hazırlıklarına başladıklarını ve kış aylarının vazgeçilmesi..

Kış mevsiminin vazgeçilmezi: Salep
banner

aksaray”da kültür parksite içerisinde faaliyet gösteren fatih sabri pastanesi, havaların soğuması ile birlikte salep satışlarına başladı. pastane sorumlusu salih koçaker, kış mevsiminin gelmesiyle yılbaşı hazırlıklarına başladıklarını ve kış aylarının vazgeçilmesi olan doğal salebin yoğun ilgi gördüğünü söyledi.
koçaker, yumuşak içimi ve kıvamlı dokusu ile salebin aynı zamanda faydalı bir içecek olduğunu kaydetti. salebin her sene geleneksel olarak kendi imalat ustaları tarafından taze sütten üretildiğini dile getiren koçaker, “salebimizi akdeniz bölgesi”nde yer alan burdur bucak”tan özel olarak temin ediyoruz.  salebin en önemli püf noktalarından bir tanesi tam yağlı sütten yapılmasıdır. uzmanlara göre de kış aylarında tüketildiği takdirde birçok hastalığa iyi gelmektedir” dedi.


İçİnİzİ isitan lezzet
yaz aylarında limonata kış aylarında ise salep ikramında bulunduklarını bu durumun müşteri memnuniyetini artırdığını ifade eden koçaker, “soğuk günlerde müşterilerimizin içini bir nebze de olsa ısıtmak için ikramda bulunuyoruz. böylece pastane olarak müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla onları güler yüzle karşılıyor daha sonra kurabiyelerimizle birlikte ikramda bulunuyoruz. bu sayede müşterilerimiz alacakları ürünün tadını önceden denemiş de oluyorlar” diye konuştu.
‘yilbaŞina Özel sepet hazirliyoruz”
yılbaşına özel sepet hazırlandıklarını belirten koçaker, "yılbaşında müşterilerimiz için çikolatalarımız, şekerlemelerimiz ve özel hediyelerimiz tezgâhımızda yer alıyor. yılbaşı için hazırladığımız sepet çeşitlerimizin içerisinde ise; kurabiye, özel kuru pasta, çikolatalar ve içinde paketlenmiş şekilde sürpriz hediyelere de yer verdik. pastanemiz de tatlı olarak; fıstıklı ve cevizli baklava çeşitlerimiz var” şeklinde konuştu. foto-haber: senanur temÜr

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası