banner
Gündem

KİTAP OKUMAK BİR AŞK İŞİDİR

Şahin; ‘okuma alışkanlığı  erken yaşlarda edinilmeli”  aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, yeni neslin eğitim-öğretim materyallerine ve özellikle de kitaba ulaşma konusunda çok şanslı olduğunu, bu nedenle her..

KİTAP OKUMAK BİR AŞK İŞİDİR
banner

Şahin; ‘okuma alışkanlığı 
erken yaşlarda edinilmeli” 
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, yeni neslin eğitim-öğretim materyallerine ve özellikle de kitaba ulaşma konusunda çok şanslı olduğunu, bu nedenle her öğrencinin erken yaşlarda okuma alışkanlığı edinmesi gerektiğini söyledi.
sezai karakoç ortaokulu öğrencilerinden oluşan bir grup, öğretmenleri ve gençlik merkezi müdürü ahmet akpınar”la birlikte, düzenlenen bir kitap okuma programının münazara kısmını rektör Şahin”le birlikte gerçekleştirdi. konuklarını senato salonu”nda ağırlayan asÜ rektörü, öğrencilerle kitap ve okuma üzerine bir süre sohbet etti. yeni neslin, kitaplara erişmede eskiye kıyasla daha şanslı olduklarına dikkat çeken prof. Şahin, “kitap okumayı sevmek gerekiyor. bu, zorla olacak bir şey değil. kitap okumayı seven birisine belki sadece kitap tercihleri konusunda destek verebilirsiniz. kitap okumak bir aşk işidir. ama okuduğunuz şeyleri yaşamayacaksanız, yani okuduklarınız davranışlarınıza etki etmeyecekse, bu okuma çok da anlamlı bir okuma olmayabilir. sırf ‘çok kitap okuyor” desinler diye kitap okumak değerli değildir” şeklinde konuştu. yapılan konuşmanın ardından gençlik merkezi müdürü ahmet akpınar yürütülen projeye dair bilgi verdi. daha sonra ise öğrenciler, okuyup bitirdikleri “küçük prens” ve “yürekdede ile padişah” isimli kitaplara dair beğeni ve eleştirilerini sıraladı; dikkatlerini çeken diyaloglara dair paylaşımlarda bulundu.
etkinlik, öğle yemeği ve bisiklet sürüş alanının gezilmesinin ardından tamamlandı. (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası