banner
Spor

Kızılcabölük hazırlıkları başladı

aksaray belediyespor”da kızılcabölük hazırlıkları başladı. belediyespor ligin 14″üncü haftasında deplasmanda kızılcabölük ile karşılaşacak. temsilcimiz maçın hazırlıklarına teknik patron cem kavçak nezaretinde başladı. dağılganspor tesislerinde koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan..

Kızılcabölük hazırlıkları başladı
banner

aksaray belediyespor”da kızılcabölük hazırlıkları başladı.
belediyespor ligin 14″üncü haftasında deplasmanda kızılcabölük ile karşılaşacak. temsilcimiz maçın hazırlıklarına teknik patron cem kavçak nezaretinde başladı.
dağılganspor tesislerinde koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, pas çalışması ve 6″ya 3 ile devam etti. tempolu koşu çalışmasının ardından yapılan çift kale maç ile antrenman sona erdi. İdmanlarda siyah beyazlı oyuncuların hırslı ve azimli olması teknik ekip ve yönetimini sevindirdi.
İdman sonrası takımın son durumunu değerlendiren cem kavçak, ”yukarı doğru çıkan bir ivme yakaladık. İyi oynuyoruz ve iyi mücadele ortaya koyuyoruz. bunu kızılcabölük maçında da devam etmek istiyoruz. tek hedefimiz deplasmandan puan veya puanlarla dönmek” diye konuştu. foto-haber: erkan altuntaŞ
 
 
                        

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası