banner
Spor

Kızlar seyircisi önünde kazandı

türkiye kadınlar hentbol 1″inci liginde 8″inci hafta maçında aksaray belediyespor sahasında kastamonu araç belediyespor ile karşılaştı. maça çok hızlı başlayan aksaray belediyespor, ilk devre harika bir mücadele ortaya koyarak 14-6..

Kızlar seyircisi  önünde kazandı
banner

türkiye kadınlar hentbol 1″inci liginde 8″inci hafta maçında aksaray belediyespor sahasında kastamonu araç belediyespor ile karşılaştı. maça çok hızlı başlayan aksaray belediyespor, ilk devre harika bir mücadele ortaya koyarak 14-6 önde tamamladı.
maçın 2″inci devresinde ise kastamonu araç belediyespor, maçta her şeyini ortaya koydu. belediyespor ise farkı artırmak için çalıştı. hücumdaki hatalar maçtaki farkın azalmasına sebep olurken, özellikle kaleci gülbahar”ın başarılı performansı izleyenlerin alkışını aldı. son bölümü çok çekişmeli geçen maçı aksaray belediyespor 22-19 kazanarak, haftayı 2 puan ile kapattı. maçta belediyesporun gollerini kezban 9, esra 4, emine 2,halise 3,ilayda 1,kübra 1 ve süeda 2 attı. bu sonuçla belediyespor, eskişehir anadolu Üniversitesi gsk”nın ardında 2″inci sıradaki yerini korumuş oldu.
genç ve dinamik bir kadromuz var
maç sonrası açıklamalarda bulunan aksaray belediyespor baş antrenörü  muhiddin kılınç, “geçen hafta lig lideri eskişehir ile final niteliğinde bir maç oynadık ve kaybettik. bu hafta ise sahamızda kastamonu”yu yendik. İnşallah ligin ikinci yarısında birinci yarısındaki kaybettiğimiz puanları telafi ederek ilk ikide bitirmenin hesabını yapıyoruz. genç ve dinamik bir kadromuz var. hedeflerimiz büyük. son maçımız deplasmanda antalya ile karşılaşacağız. bu maçı da kazanıp ikinci yarıya hazırlıklarımız başlayacak” diye konuştu. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası