banner
Spor

​Kızlarımız sahasında hentbolde Elazığ’ı 30-24 yendi

türkiye kadınlar hentbol 1″inci liginin 2″inci haftasında aksaray beledeyispor ile elazığ sysk ile aksarayspor salonunda karşılaştığı maçı 30-24 kazanarak kendi evinde sezonun ikinci haftasında taraftarı önünde kazanan takım oldu. türkiye..

​Kızlarımız sahasında hentbolde Elazığ’ı 30-24 yendi
banner

türkiye kadınlar hentbol 1″inci liginin 2″inci haftasında aksaray beledeyispor ile elazığ sysk ile aksarayspor salonunda karşılaştığı maçı 30-24 kazanarak kendi evinde sezonun ikinci haftasında taraftarı önünde kazanan takım oldu.
türkiye kadınlar hentbol 1″inci liginin 2″inci haftasında aksaray beledeyispor ile elazığ sysk ile aksarayspor salonunda karşılaştığı maçı 30-24 kazanarak kendi evinde sezonun ikinci haftasında taraftarı önünde kazanan takım oldu. maçı adana bölgesi a klasman hakemleri zeynep-tuba ayyıldız kardeşler yönetti. İlk hafta tekirdagda kaybeden kızlarımız,evinde antalya”yı yenerek lige başlayan elazığ karşısına galibiyet için çıktı. maçın başından itibaren iyi bir oyun ortaya koyan aksaray belediyespor, ilk devresini 16-10 önde bitirdiği maçın, 2″inci devresinde de üstünlüğünü devam ettirdi ve maçı 30-24 kazanarak 2 puanı alan taraf oldu. maçta kaleci gülbahar, iyi oyunuyla dikkat çekerken, göllerimiz emine (6), halise(6), yildiz(6), esra(3), kezban (2), ebru (2), tuba (5) dan geldi. ligde maç oynadıkça daha iyi olacaklarını söyleyen aksaray belediyespor baş antrenörü muhiddin kılınç, elazığ sysk “yı da gösterdiği mücadeleci oyundan dolayı tebrik ederek, kazanmayı hakkeden bir oyun ortaya koyan oyuncularını da tebrik ettiğini, hemen bu maçı unutup gelecek hafta deplasmanda oynayacakları sivas maçına odaklanacaklarını söyledi.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası