banner
Gündem

Koçaş, inşaat sektörü temsilcileri ile buluştu

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ahmet Koçaş, inşaat sektörünün temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya ATSO Başkan Yardımcısı Tuğrul Kalkan, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Güneş, İnşaat Mühendisleri Odası..

Koçaş, inşaat sektörü temsilcileri ile buluştu
banner

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ahmet Koçaş, inşaat sektörünün temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya ATSO Başkan Yardımcısı Tuğrul Kalkan, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Güneş, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Murat Doğan, Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Tayfun Aydın, Belediye İmar Müdürlüğü Yetkilileri ve çok sayıda yapı denetim firması katılım sağladı.   Aksaray’da güvenli yapıların inşa edilmesi için sektör temsilcileriyle bir araya geldiklerini söyleyen Koçaş, “2023 yılında dünyanın en büyük felaketlerinden birisini yaşayan ülkemiz, deprem nedeniyle teyakkuza geçmiş ve birçok ilde olası deprem senaryoları üzerine inşaat sektöründe düzenlemeler yapılmaya başlanmıştır.  Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bizlerde ilimizdeki sektör temsilcileriyle geçtiğimiz aylarda bir araya gelerek şehrimizde güvenli yapılar inşa edilmesi noktasında istişarelerde bulunmuştuk. Toplantı sonrasında sektör temsilcilerimiz bu toplantıların üç defa düzenlenmesini ve üçüncü toplantı sonrası alınan kararları kamuoyu ile paylaşılmasını talep etmişlerdi. Bizlerde toplantıya katılım sağlayan sektör temsilcilerimiz ile ikinci kez bir araya gelerek inşaat sektörümüzün taleplerini, önerilerini ve sorunlarını dile getirdik. Müteahhitlerimizin Aksaray Belediyemizden ve yapı denetim firmalarından taleplerini, yapı denetim firmalarımızın müteahhitlerimizden taleplerini ve önerilerini, mühendislerimizin taleplerini ve önerilerini toplantıda temsilcilerimiz dile getirdiler. Toplantıya katılım sağlayan sektör temsilcilerimizin sorun, talep ve önerileri not alarak, gelecek aylarda bir kez daha bir araya gelecek ve alınan kararları rapor halinde kamuoyu ile paylaşacağız. Bu kapsamda düzenlediğimiz ikinci toplantımızın hayırlar getirmesini diliyor, Aksaray’da güvenli yapıların mevcut olduğunu bunun daha da üstüne çıkacak adımlar atacağımızın bilinmesini istiyoruz” dedi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası