banner
13

Koltukların seyrini değiştiren terzi

eskİ koltuklara yenİ bİr kİmlİk kazandiriyor aksaray”da koltuk ve kanepeler tuncay ustanın elleri ile tekrardan hayat buluyor. evinizin konforunu sağlamak ve estetik olarak güzel bir görüntü sağlamak için kanepe, koltuk..

Koltukların seyrini değiştiren terzi
banner

eskİ koltuklara yenİ bİr kİmlİk kazandiriyor
aksaray”da koltuk ve kanepeler tuncay ustanın elleri ile tekrardan hayat buluyor. evinizin konforunu sağlamak ve estetik olarak güzel bir görüntü sağlamak için kanepe, koltuk ve oturma gruplarının döşeme kumaşlarına her zaman itina gösterilmesi gerekir. çok kullanılmaktan yıpranan koltuklar ve eski kumaşlı koltuklarınızı sıfırdan almak yerine uygun fiyatta işinin ehli kişilere yaptırabilirsiniz. aksaray”da kanepe, koltuk ve oturma gruplarını yenileme ve tamir işiyle uğraşan tuncay durmaz, sürekli değişim anlayışı içerisinde kaliteden ödün vermeden 20 senedir emekle bu işi yapıyor.
eskİ koltuklariniza bİr de bÖyle bakin
 yeni alınan koltuk fiyatlarının yüksek olduğunu söyleyen durmaz, “en ucuzu 8-10 bin lira civarında. koltukların yüzünü değiştirmekse 4-5 bin civarı oluyor. eski oturma gruplarının son halini gördüğünde tanıyamayan müşterilerimiz oluyor””diye konuştu.
koltuklar üzerinde değişikler yaptıklarını ifade eden durmaz “evlerdeki koltukların modelini, ölçüsünü, kumaşını hatta malzemesini değiştirip yepyeni bir koltuk yaratıyoruz. İskeletini sağlamlaştırıyoruz. kırılan yerlerini ve süngerlerini değiştiriyoruz. koltukların boyutlarında değişiklik yapabiliyoruz. modelini tamamen müşteri tercihine göre yenileme işlemi yapıp değiştirebiliyoruz. biz koltuk sektörünün terzisiyiz. çünkü müşterimiz ne isterse onu üretiyoruz””dedi.
kullandıkları malzemeye göre fiyat belirlediklerini söyleyen durmaz, ‘”Örneğin su geçirmez kumaşlar diğer kumaşlara göre daha pahalı. yeni çıkan nubuk kumaşların özelliği ise leke tutmayan ve silindiğinde hemen çıkabilme özelliğine sahip olması””şeklinde konuştu.
müşteri memnuniyetine önem verdiklerini dile getiren durmaz, ‘”bizim işimizin yazı kışı yok. müşterilerimiz memnun kalırsa işlerimiz iyi eğer müşterilerimiz memnun olmazsa işler durgunlaşıyor. çünkü müşteri memnun olursa diğer müşterilere de referans oluyor””dedi. foto-haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası