banner
Gündem

Kontrol noktasındaki ekiplere bal ikramı

aksaray”da, türkiye tarım hayvancılık ve arıcılık dayanışma platformu il temsilcisi, korona virüs önlemleri kapsamında kent girişindeki kontrol noktasındaki ekiplere bal dağıttı. kent merkezi girişlerindeki kontrol noktalarında polis, jandarma ve sağlık..

Kontrol noktasındaki ekiplere bal ikramı
banner

aksaray”da, türkiye tarım hayvancılık ve arıcılık dayanışma platformu il temsilcisi, korona virüs önlemleri kapsamında kent girişindeki kontrol noktasındaki ekiplere bal dağıttı.
kent merkezi girişlerindeki kontrol noktalarında polis, jandarma ve sağlık görevlileri, korona virüs önlemleri kapsamında araçları durdurup, sürücü ve yolcuların seyahat belgelerini kontrol ederek ateşlerini ölçüyor. türkiye tarım hayvancılık ve arıcılık dayanışma platformu İl temsilcisi nezih çetinkaya da son dönemlerde yoğun bir şekilde çalışan ekipleri ziyaret ederek, bal ikram etti. ekip çalışanlarına bal dağıtan nezih çetinkaya, “”bu zor günümüzde halkımızın sağlığı için uğraşan sağlık görevlilerimiz ile yine aynı görevi üstelenen jandarma ve polislerimize motivasyon için ekecik dağında kendi kovanlarımda ürettiğim çiçek balıyla destek olmak istedim” dedi. foto-haber: erkan altuntaŞaksaray”da, türkiye tarım hayvancılık ve arıcılık dayanışma platformu il temsilcisi, korona virüs önlemleri kapsamında kent girişindeki kontrol noktasındaki ekiplere bal dağıttı.
kent merkezi girişlerindeki kontrol noktalarında polis, jandarma ve sağlık görevlileri, korona virüs önlemleri kapsamında araçları durdurup, sürücü ve yolcuların seyahat belgelerini kontrol ederek ateşlerini ölçüyor. türkiye tarım hayvancılık ve arıcılık dayanışma platformu İl temsilcisi nezih çetinkaya da son dönemlerde yoğun bir şekilde çalışan ekipleri ziyaret ederek, bal ikram etti. ekip çalışanlarına bal dağıtan nezih çetinkaya, “”bu zor günümüzde halkımızın sağlığı için uğraşan sağlık görevlilerimiz ile yine aynı görevi üstelenen jandarma ve polislerimize motivasyon için ekecik dağında kendi kovanlarımda ürettiğim çiçek balıyla destek olmak istedim” dedi. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası