banner
Gündem

KOSGEB hibe destekleri anlatıldı

aksaray Üniversitesi (asÜ) spor bilimleri fakültesi”nde öğrencilere yönelik düzenlenen programda, girişimcilik ve hibe destekleri anlatıldı. spor yönetimi bölümü dr.Öğr. Üyesi Şenay uysal, öğrencilerin üniversite yaşamlarından sonra ülke ekonomisine ve istihdama..

KOSGEB hibe  destekleri anlatıldı
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) spor bilimleri fakültesi”nde öğrencilere yönelik düzenlenen programda, girişimcilik ve hibe destekleri anlatıldı.
spor yönetimi bölümü dr.Öğr. Üyesi Şenay uysal, öğrencilerin üniversite yaşamlarından sonra ülke ekonomisine ve istihdama katkı sağlaması açısından bu etkinliklerin önemli olduğunu belirtti. uzman yönlendirmelerinin kariyer planlarının doğru şekillenmesinin temel unsurlarından olduğuna dikkat çeken uysal, benzeri etkinliklerin süreceğini vurguladı.
programda, kosgep kobİ uzmanı serhat göksel, asÜ”lü gençlere hibe ve destek programlarının işleyişi hakkında bilgiler verdi ve merak edilen soruları yanıtladı. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası