banner
Gündem

Köy okulunda iftar sıcaklığı

gülağaç ilçesinin gülpınar köyünde namık kemal ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri iftar sofrasında buluştu. gülağaç ilçesinin gülpınar köyünde namık kemal ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri iftar sofrasında buluştu. Öğrenciler öğretmenleriyle birlikte yardımlaşarak..

Köy okulunda  iftar sıcaklığı
banner

gülağaç ilçesinin gülpınar köyünde namık kemal ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri iftar sofrasında buluştu.
gülağaç ilçesinin gülpınar köyünde namık kemal ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri iftar sofrasında buluştu.
Öğrenciler öğretmenleriyle birlikte yardımlaşarak okulun içine sofra kurdular. kurdukları iftar sofrasında öğretmenlerinin çocuklara hizmet etmesi, çorbalarını dağıtıp sularını doldurması çocukları mutlu etti. Öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin aynı sofrada oturup sohbet etmeleri samimi anlara sahne oldu.
gülpınar namık kemal ortaokulu müdürü Şahin Şen yaptığı açıklamada; “geçtiğimiz akşam okulumuz öğrencileri, öğretmenleri ve bazı velilerimizle birlikte bir iftar programı düzenledik. Öğrencilerimizin memnuniyetini gözlerinden okuduk. köy yerinde çocuklarla yapılacak en küçük etkinlik bile onların hayatında büyük izler bırakabiliyor. bu programın gerçekleşmesinde yardımını esirgemeyen değerli velilerimize, beden eğitimi Öğretmenimiz nurdan tokuş”a, sosyal bilgiler Öğretmenimiz cuma aslan”a, eşime, okulumuz hizmet karosunda çalışan nuri İlgül ve mithat İlgün”e teşekkür ederim.” dedi.
yapılan iftar etkinliğinin çocuklara çok iyi geldiğini ve gelenekselleşmesini istediklerini söyleyen okulun hizmet kadrosunda yer alan öğrenci velisi nuri İlgül; “bu iftar programında çocukların çok mutlu olduğunu gözlemledik. çocukların gözlerinin içi gülüyordu. Öğretmenlerin çocuklara hizmet etmesi, onlara garsonluk yapması, çocukları hem utandırdı hem de onure etti. İftardan sonra çocukları, öğretmenleri tek tek kendi araçlarıyla evlerine bıraktılar. velilerde, öğrencilerde bu durumdan çok memnun kaldılar. umarım bu gelenekselleşir ve her sene yapılır. güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum.” şeklinde konuştu.
6. sınıf öğrencisi azra İnel ise; “okulumuzda yapılan iftar programı bizi çok mutlu etti. okulumuzda bu sene çeşitli bir sürü etkinlik yaptık ama en güzeli iftar programıydı. Öğretmenlerimizin önümüzdeki bardaklara sularımızı koymaları bizi sevindirdi. arkadaşlarımızla, öğretmenlerimizle yardımlaşarak iftar sofrasını hazırlamak çok keyifliydi. bu güzel programın hazırlanmasında emeği geçen başta okul müdürümüz Şahin Şen hocama ve diğer öğretmenlerimize çok teşekkür ederim.” dedi. haber: dilara arslangedİklİ
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası