banner
Gündem

Küçük kalplerden Mehmetçiğe mektup

aksaray galata kreş öğrencileri barış pınarı harekatı kapsamında görevde olan mehmetçiklere, aileleri ile birlikte yazdıkları mektupları ve biriktirdikleri harçlıklarını destek amacıyla mehmetçik vakfına göndererek örnek oldular. minik yürekleri ile aksaray..

Küçük kalplerden Mehmetçiğe mektup
banner

aksaray galata kreş öğrencileri barış pınarı harekatı kapsamında görevde olan mehmetçiklere, aileleri ile birlikte yazdıkları mektupları ve biriktirdikleri harçlıklarını destek amacıyla mehmetçik vakfına göndererek örnek oldular.
minik yürekleri ile aksaray Şehit aileleri derneği başkanı hüseyin koçak”ı ziyaret ederek, barış pınarı harekatı kapsamında görevde olan mehmetçiklere gönderdikleri mektupları anlatan minik yürekli çocuklar ‘bizlerde büyüyünce asker olacağız” dediler.
başkan koçak, “galata kreş çocuklarının ziyaretinden çok mutlu oldum. minik ve kocaman yürekli çocukların mektup yazıp barış pınarı harekatı”nda bulunan mehmetçiklere göndermeleri anlatılamayacak şekilde insanı duygulandırıyor” dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası