banner
Gündem

Küçük’ten Uğur Mumcu açıklaması

uğur mumcu”nun hain bir bombalı süikaste kurban gidişinin 25. yıldönümü kapsamında açıklama yapan chp aksaray merkez İlçe başkanı nazife küçük; “uğur mumcu, türkiye”nin gerçeklerini yazdığı, çeyrek yüzyıl önce bugünleri noktası..

Küçük’ten Uğur  Mumcu açıklaması
banner

uğur mumcu”nun hain bir bombalı süikaste kurban gidişinin 25. yıldönümü kapsamında açıklama yapan chp aksaray merkez İlçe başkanı nazife küçük; “uğur mumcu, türkiye”nin gerçeklerini yazdığı, çeyrek yüzyıl önce bugünleri noktası ve virgülüne kadar açıkladığı için katledildi. 
uğur mumcu”nun hain bir bombalı süikaste kurban gidişinin 25. yıldönümü kapsamında açıklama yapan chp aksaray merkez İlçe başkanı nazife küçük; “uğur mumcu, türkiye”nin gerçeklerini yazdığı, çeyrek yüzyıl önce bugünleri noktası ve virgülüne kadar açıkladığı için katledildi. o günden bugüne türkiye, onun da söylediği gibi adım adım şeriat devletine doğru gidiyor. tarikat örgütlenmesini ve bunun bir gün türkiye”deki tüm devlet kademelerinde yer alabileceğini bize yazılarında yılmadan ve korkmadan aktarmıştır. Ülkemiz maalesef birçok zorlu ve karanlık dönemden geçmiş, bedeli çok ağır olaylarla ödenmiştir.1993 yılı ülkemizde en kanlı ve en karanlık yıl olmuştur. siyasi cinayetlerin ve terörün tavan yaptığı bir yıl olarak yerini korumakta ve esrarı hala çözülememektedir.”dedi.
uğur mumcu demenin, onurlu bir yaşam, ilkeli ve dürüst gazetecilik, tarafsızlık, cesaret, aydın düşünce demek olduğunu aktaran küçük; “uğur mumcu susmayı, kendi kabuğunun içine çekilmeyi “çağın suçu” olarak nitelemiş, “cesur bir kere, korkak bin kere ölür.” diyordu. bundan sonrası için umudumuz, yanlışları görebilen, sistemi sorgulayan, haksızlıklar, yolsuzluklar karşısında susmayan cesur ve aydın gençliğimizdir. o,türk gençliğinin bilincinde hiçbir zaman ölmemiş, erdemleriyle daima yaşamış ve yol göstericiliğine devam etmiştir. o, ülkesinin çıkarlarını, kendi çıkarlarından üstün tutanların aydınıdır. uğur mumcu”yu katleden eller asla kazanamayacaktır. atatürk”ün izinden giden milyonlar olduğu sürece karanlığın çökmesine asla izin vermeyeceğiz. uğur mumcu”yu ve onun nezdinde, katledilen tüm kemalist devrim şehitlerimizi saygı ve özlemle anıyoruz.”diye konuştu. (haber merkezi) 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası