banner
Gündem

Kulüp Başkanı Emin Eroğlu ve yöneticiler; Lige her türlü hazır girmek istiyoruz

yaptığı toplam 17 transfer ile transfer çalışmalarının sonuna gelen aksaray belediyespor 25 temmuz”da aksaray”da bir araya gelerek 5 ağustos”a kadar çalışmalarının ilimizde yapacak.  yaptığı toplam 17 transfer ile transfer çalışmalarının..

Kulüp Başkanı Emin Eroğlu ve yöneticiler; Lige her türlü hazır girmek istiyoruz
banner

yaptığı toplam 17 transfer ile transfer çalışmalarının sonuna gelen aksaray belediyespor 25 temmuz”da aksaray”da bir araya gelerek 5 ağustos”a kadar çalışmalarının ilimizde yapacak.  yaptığı toplam 17 transfer ile transfer çalışmalarının sonuna gelen aksaray belediyespor 25 temmuz”da aksaray”da bir araya gelerek 5 ağustos”a kadar çalışmalarının ilimizde yapacak. siyah- beyazlı takımımız daha sonra 1. etap çalışması için afyon”da kampa girmesi bekleniyor. 2018- 2019 sezonunda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve transferlerini de bu kapsamda yapan aksaray belediyespor yöneticileri takımın lige en iyi şekilde hazırlanması için programları çok iyi uyguluyorlar. takımın en iyi yerde kamp yapması, futbolcu transferindeki titizlikten tesislere kadar her şey gözden geçiriliyor. geçtiğimiz gün gençlik hizmetleri ve spor İl müdürü cüneyt alkan”ı ziyaret eden aksaray belediyespor başkanı emin eroğlu ve başkan yardımcısı İlyas dağdaş, takımın müsabakalarının oynandığı dağılgan 1 nolu sahada protokol tribününün üzerinin kapatılması ve rüzgârın önünün kesilmesi konusunda görüş alışverişinde bulundular. aksaray belediyesporun iç saha maçlarının oynanacağı günlerde park sorununun da, tüm detaylara kadar spor il müdürü ile görüşmeler yapıldı. aksaray belediyespor başkanı emin eroğlu, görüşmemiz çok olumlu geçti. aksaray belediyesporun bu sezon şampiyon olması için önündeki tüm engellerin kalkıp, şehir olarak bir bütün olmak istiyoruz. bizlere dağılgan spor kompleksinde yapılacak çalışmalar konuşunda destek veren İlimiz valisi, aykut pekmez ve gençlik hizmetleri İl müdürümüz cüneyt alkan”a da teşekkür ederiz” dedi.(haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası