banner
Spor

Kupada Kayseri’ye konuk oluyoruz

68 aksaray belediyespor, ziraat türkiye kupası 5″inci turunda deplasmanda süper lig ekiplerinden kayserispor ile karşılaşacak.  tarihinde ilk kez 5″inci tura kalan futbol temsilcimiz bugün saat 15:00″te kadir has stadyumunda oynanacak..

Kupada Kayseri’ye konuk oluyoruz
banner

68 aksaray belediyespor, ziraat türkiye kupası 5″inci turunda deplasmanda süper lig ekiplerinden kayserispor ile karşılaşacak. 
tarihinde ilk kez 5″inci tura kalan futbol temsilcimiz bugün saat 15:00″te kadir has stadyumunda oynanacak karşılaşmada galibiyet için sahaya çıkacak.
karşılaşmayı alper akarsu yönetecek. akarsu”nun yardımcılıklarını osman gökhan bilir ve deniz caner Özaral yapacak.
kupada tur atlamayi hedeflİyoruz
İlk yarının son maçında deplasmanda elazığ karakoçan”a 3-0 mağlup olan siyah-beyazlı ekip yılın son maçını kazanarak kupada bir üst tura çıkmak istiyor.
takımın son durumunu değerlendiren teknik patron cüneyt biçer, “ligin ilk yarısında son maçımızda istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. takım olarak kupada aldığı 3″üncü ve 4″üncü turdaki maçlarda tuzlaspor ve altınorduspor takımları karşısında ortaya koyduğu performansla bu iki karşılaşmayı kazandık. kayseri”de sahada iyi bir mücadele ortaya koyup tur atlamayı hedefliyoruz. rakibimizin süper ligde olduğunu da oyuncularımıza anlattık. maçta 90 dakika mücadele edip şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası