banner
Spor

​Kupada tur atladık

tff 3″üncü lig 2″inci grup”ta mücadele eden futbol temsilcimiz 68 aksaray belediyespor, ziraat türkiye kupasında 2″inci tur karşılaşmasında bayrampaşa ile karşı karşıya geldi. dağılgan stadı”nda oynanan karşılaşmayı hakem alper oran..

​Kupada tur atladık
banner

tff 3″üncü lig 2″inci grup”ta mücadele eden futbol temsilcimiz 68 aksaray belediyespor, ziraat türkiye kupasında 2″inci tur karşılaşmasında bayrampaşa ile karşı karşıya geldi.
dağılgan stadı”nda oynanan karşılaşmayı hakem alper oran yönetti. maçı aksaray belediye başkanı dr. evren dinçer, kulüp başkanı hamit Özkök ve çok sayıda taraftar izledi.
temsilcimiz aksaray belediyespor sahaya, hasan çayrak, muhammet selim okur, alperen kuyubaşı, gürcan gözüm, çağlar Özel, hikmet enes etlik, hasan gündoğdu, semih İntepe, burak çolak, mervan yusuf yiğit, nurullah serbest 11″i ile çıktı.
maça çok iyi bir başlangıç yapan 68 aksaray belediyespor, maçın ilk dakikalarında hasan gündoğdu ile gole yaklaştı.  maçın ilk dakikalarından itibaren baskılı oynayan siyah-beyazlı ekibimiz karşılaşmanın 9″inci dakikasında,  burak çolak”ın kullandığı köşe vuruşunda semih İntepe topa iyi bir yükselişle vurdu ve takımını öne geçiren golü kaydetti.
golden sonra fark için yüklenen aksarayspor, 38″inci dakikada sol kanattan burak gündoğdu”un pasında topla buluşan çağlar Özer”in güzel şutu ile farkı 2″ye çıkardı.
İlk yarı siyah-beyazlı temsilcimizin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
68 aksaray belediyespor ikinci yarıda da oyuna hakim başladı. karşılaşmanın 60‘ıncı dakikasında hikmet enes etlik”in pasında topla bulaşan mervan ceza sahası içinden plase vuruşla gole yaklaştı. 80″inci dakikada semih kendisinin ikinci ve takımının 3″üncü golünü atarak skoru 3-0 yaptı. karşılaşma 3-0 aksaray belediyespor üstünlüğü ile sonuçlandı ve futbol temsilcimiz kupada bir üst tura yükseldi.

‘çarŞamba maçi Öncesİ moral bulduk”

maç sonu gazetecilere açıklamalarda bulanan 68 aksaray belediyespor kulüp başkanı hamit Özkök, “kupa maçında 3-0 gibi net bir skor ile bir üst tura atladık ve galibiyetin mutluluğunu yaşıyoruz. bunun yanında hafta sonu konuk edeceğimiz çarşambaspor maçı öncesi moral bulduk. tüm oyuncularımızı, hocamızı ve seyircilerimizi tebrik ediyorum. hafta sonu da böyle seyir zevki yüksek bir maç oynarız” diye konuştu. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası