banner
Gündem

‘Kurumlarımızın gayreti artarak devam ediyor’

aksaray valisi hamza aydoğdu başkanlığında, İl Özel İdaresi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, kamu kurumlarının hizmet ve proje performansı değerlendirildi. kurumlar, 2021 yılı hizmet ve projeleri ile ilgili sunum yaparken 2022..

‘Kurumlarımızın gayreti  artarak devam ediyor’
banner

aksaray valisi hamza aydoğdu başkanlığında, İl Özel İdaresi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, kamu kurumlarının hizmet ve proje performansı değerlendirildi. kurumlar, 2021 yılı hizmet ve projeleri ile ilgili sunum yaparken 2022 yılı için planlanan yatırım ve projeler hakkında da bilgi verdi.

aydoğdu, kamu hizmetlerinin hızlı ve sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için kurumlar arası koordinasyon ve işbirliğinin önemine dikkat çekerek aksaray”ın her alanda potansiyelini ortaya koyduğunu bu noktada kamu kurumlarının gayretinin artarak devam ettiğini söyledi.

kurum hizmetlerinin istatistikî verilerle anlatıldığı toplantıda görüş ve öneriler dile getirildi. karşılaşılan sorunlarla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. kurum amirlerinin sunumlarını dikkatle dinleyerek yapılan yatırım ve yürütülen hizmetlerle ilgili bilgi alan vali aydoğdu, sorunların çözümünde alternatif yolların ortaya konmasının büyük önem taşıdığını söyledi.

vatandaşa en iyi hizmeti verebilmek için özenli davranılması gerektiğini vurgulayan hamza aydoğdu, öncelikle vatandaşlarla olan iletişimin en üst seviyede olmasını, işlemlerinin daha hızlı ve daha hassas bir şekilde yerine getirilmesi gerektiğini belirtti.

vali aydoğdu, "hepimiz görevimizi en iyi şekilde yapacağız. vatandaşlarımız kamu kurumlarına her an ulaşabilmeli ve dilediği hizmeti almalıdır. bizler insana dokunan işler yapmalıyız. hepimizin sorumlulukları var.  hiçbir makam kalıcı değildir. gönül köprüleri kurarak aksaray”ın problemlerini çözmek için kolektif şuuru, ortak aklı ortaya koyacağız. aksaray ilinde siyasetin hep ön açıcı pozisyonda olduğunu, bu durumun da çalışma ortamına yansıdığını samimi bir dille ifade etmem gerekir. bu nedenle sorun ve ihtiyaçlarla ilgili her zaman çözümü konuşacağız. hepimiz dersimize iyi çalışacağız. Önceliklerimizi çözüp, uzun vadedeki projeleri destekleyerek işlerimizi takip edeceğiz. bizim burada bir başarı hikâyesine ihtiyacımız var. bunu hep beraber yapacağız” şeklinde konuştu.

sayisal verİler yol gÖsterİr”

dünyanın artık farklı bir yöne gittiğini ifade eden vali aydoğdu, kurumların yürüttüğü hizmet alanında kendi veri tabanını oluşturarak bu noktada kontrol sağlayacaklarını belirtti. aksaray valiliği tarafından hazırlanan ‘vizyon aksaray” projesi ile tüm kurumların sayısal verilerinin tek bir merkezde toplanarak bütün kurumların erişimine açıldığını anlatan aydoğdu, “sayısal veriler, yapılacak yatırım ve projelerde bize yol gösterecektir. kurumunun mevcut durumunu bilen ve alan hâkimiyeti olan yönetici hedeflerini bilir ve başarıya ulaşır” dedi.

‘gayret İle daha İyİsİ İçİn çaliŞacaĞiz”

aksaray”ın potansiyelinin türkiye”ye kattığı katma değerinin rakamlarla da ortada olduğunu kaydeden vali aydoğdu: “geldiğimiz noktada bu kadim şehir artık kendine yetebilen değil türkiye”yi doyuran bir konuma gelmiştir. tarımsal üretimdeki başarısının yanı sıra merkez osb”de 12 milyon metrekare alanı tamamen dolmuştur. her alanda bu şehrin gelişimi için gayret gösteren bir yönetim anlayışı ile hep beraber hareket ediyoruz. 2021 yılında yürüttüğümüz projeler meyvesini verdi. bu da gösteriyor ki aksaray artık yıldızı parlayan bir merkez konumuna geldi. burada kurum müdürlerimizin koordinasyonu çok önemliydi. bu başarılı çalışmada bu birlikteliğin payı büyük… Önümüzdeki yıl içind aynı işbirliğiyle daha iyisini yapmak için tüm çabayı hep beraber göstermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası