banner
Spor

Kuzeyboru Aydın maçına hazır!

misli.com sultanlar ligi”nde mücadele eden temsilcimiz kuzeyboru, bu hafta evinde aydın büyükşehir belediyespor”u ağırlayacak. maç öncesi açıklamalarda bulunan antröner kamil söz, “geçtiğimiz hafta ptt ile maçımız vardı fakat koronavirüs nedeni..

Kuzeyboru Aydın maçına hazır!
banner

misli.com sultanlar ligi”nde mücadele eden temsilcimiz kuzeyboru, bu hafta evinde aydın büyükşehir belediyespor”u ağırlayacak.

maç öncesi açıklamalarda bulunan antröner kamil söz, “geçtiğimiz hafta ptt ile maçımız vardı fakat koronavirüs nedeni ile ertelendi. bu hafta ise aydın büyükşehir ile maçımız var. kuzeyboru, mert grup sigorta ve aydın belediyespor”un puanları birbirine yakın. bu üç takımdan birincisi ve ikincisi play-off”a girecek. bu yüzden önümüzdeki maçlar bizim için çok önemli. aydın büyükşehir, mert grup sigorta ve ptt olmak üzere üç maçımız var. İyi hazırlandık. seyircilerimizin de desteğini alıp tek güç olarak bu maçları kazanmamız gerekiyor” dedi.

kuzeyin sultanları 18″inci hafta müsabakasında aksaray”da aydın büyükşehir belediyesi ile oynayacak. mücadele 6 Şubat 2022 pazar günü 17.00″de aksaray spor salonunda oynanacak. haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası