banner
Spor

Kuzeyboru Spor Kulübü ATSO’yu ziyaret etti

türkiye kadınlar voleybol 1. ligi”nde mücadele eden kuzeyboru voleybol takımının idareci, antrenör ve takım oyuncuları aksaray ticaret ve sanayi odasını (atso) ziyaret etti. atso başkanı göktaş, kuzey”in sultanlarını ağırlamaktan büyük..

Kuzeyboru Spor Kulübü ATSO’yu ziyaret etti
banner

türkiye kadınlar voleybol 1. ligi”nde mücadele eden kuzeyboru voleybol takımının idareci, antrenör ve takım oyuncuları aksaray ticaret ve sanayi odasını (atso) ziyaret etti.

atso başkanı göktaş, kuzey”in sultanlarını ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getirdi. ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan atso başkanı göktaş, “voleybol özellikle bayanlar alanında son yıllarda ülkemizin en başarılı ve üst düzeyde temsil edilmektedir. milli takım ve kulüp seviyesinde önemli başarılar ve kupaların her yıl artan bir ivmeyle ülkemize kazandırılması bayan voleybolunu vitrine çıkarmış ve bu spora olan ilgiyi artırmıştır. genç kızlarımız sizlerin sayesinde artık filenin bir sultanı olma hayali kurmaktadırlar. voleybol sporuna olan ilginin arttığı bir dönemde kuzeyboru firmamızın bu alana yatırım yaparak voleybol 1.liginde şehrimizi temsil etmesini şahsım ve odam adına çok değerli buluyorum. kuzeyboru voleybol takımı, sadece üst ligde değil, altyapıda da yatırımları yaptığını biliyoruz. voleybol sporunun ilimiz ve ülkemizde yeni genç sporcular kazanması ve gençler arasında tabana yayılmasında çok önemli işlev görmesine neden olacak bu yatırımın şehrimizin tanıtımına katkı verdiğini düşünüyoruz” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası