banner
Gündem

KYK, ışıklı KUDÜS yazısı İle İsrail’i Protesto etti

aksaray”da da kyk”ye bağlı öğrenci yurdu, öğrenciler tarafından "kudüs" yazısıyla ışıklandırıldı. aksaray”da, yüksek Öğrenim kredi ve yurtlar kurumu (kyk) yurtlarında kalan öğrenciler, İsrail”in filistinlilere yönelik saldırılarını protesto etti. aksaray erkek..

KYK, ışıklı KUDÜS yazısı İle İsrail’i Protesto etti
banner

aksaray”da da kyk”ye bağlı öğrenci yurdu, öğrenciler tarafından "kudüs" yazısıyla ışıklandırıldı.
aksaray”da, yüksek Öğrenim kredi ve yurtlar kurumu (kyk) yurtlarında kalan öğrenciler, İsrail”in filistinlilere yönelik saldırılarını protesto etti.
aksaray erkek yurdu”ndaki öğrenciler, İsrail”in saldırılarını protesto etmek ve filistinlilerin yanında olduklarını göstermek amacıyla binalarındaki ışıklarla "kudüs" yazdıklarını söyledi.
Öğrenciler, gazetecilere yaptığı açıklamada, farkındalık oluşturmak için ve yaşanan bu katliama dikkat çekmek için bu gösteriyi yaptıklarını söyledi. Öğrenciler İsrail”in terör devleti olduğunu herkesin net bir şekilde bildiğini dile getirerek, filistinlilerin kendi ülkelerinde özgürlük mücadelesi verdiğini vurguladı. oğuzhan demİray”ın haberi

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası