banner
Gündem

​Lider Çocuk Tarım Kampı Başladı

gıda, tarım ve hayvancılık bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen lider çocuk tarım kampı başladı.  gıda, tarım ve hayvancılık bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen lider çocuk tarım kampı başladı. İlköğretim öğrencilerine..

​Lider Çocuk Tarım Kampı Başladı
banner

gıda, tarım ve hayvancılık bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen lider çocuk tarım kampı başladı. 
gıda, tarım ve hayvancılık bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen lider çocuk tarım kampı başladı. İlköğretim öğrencilerine tabiat bilinci ve çevre farkındalığı kazandırmak, tabiatla buluşmalarını sağlamak, tarladan sofraya gıda üretim teknolojileri, gıda güvenilirliği konularında öğrencileri bilinçlendirmek ve tarım ve beslenme hakkında bilgiler vermek amacıyla düzenlenen "lider çocuk tarım kampı" Öğrencilerin, İl müdürlüğünü ziyareti ile başladı. kampa katılacak lider çocuklara; İl müdür yardımcısı mustafa Özateş, koordinasyon ve tarımsal veriler Şube müdür vekili mehmet ercan  ve gazipaşa İlkokulu sınıf Öğretmeni İlter çelik tarafından okul çantası hediye edilerek, İl müdürlüğü konu sorumluları tarafından toplantı salonunda kamp hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı. bu yılki lider çocuk tarım kampına aksaray gazipaşa İlkokulundan 20 öğrenci katılıyor. tarım kampı etkinliğimiz 08 mayıs koçaş tarım İşletmesinin ziyareti ile başlayıp, 11 mayıs İlimizde bulunan doğuş cips fabrikasına yapılacak teknik gezi ile sona erecektir. gezilen işletmelerde konu uzmanları tarafından öğrencilerimize, çevre ve tabiat bilinci, çevre farkındalığı, tarladan sofraya gıda güvenliği ve güvenilirliği, toprağın oluşumu, bitkisel ve hayvansal üretim ile tarımda ve beslenmemizde önemli yer teşkil eden baklagil ve bitki türleri  konularında bilgilendirmeler yapılacaktır. ayrıca, çocuklara sosyal etkinlikler kapsamında faaliyetler yaptırılarak katılım belgesi verilerek program sonlandırılacaktır. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası