banner
Gündem

Lunapark hizmet vermeye başladı

her yıl yaz sezonunda aksaray halkına kültürpark içinde hizmet veren lunapark, sezona merhaba dedi. yaz aylarının stres atma yeri olan lunapark ramazan ayında da yoğun günler geçiriyor.   her yıl yaz..

Lunapark hizmet  vermeye başladı
banner

her yıl yaz sezonunda aksaray halkına kültürpark içinde hizmet veren lunapark, sezona merhaba dedi. yaz aylarının stres atma yeri olan lunapark ramazan ayında da yoğun günler geçiriyor.  
her yıl yaz sezonunda aksaray halkına kültürpark içinde hizmet veren lunapark, sezona merhaba dedi. yaz aylarının stres atma yeri olan lunapark ramazan ayında da yoğun günler geçiriyor.  İftar sonra gençler adrenalini yüksek oyun gruplarına binmek için lunaparka akın ederken, çocuklarda kendilerine özel oyuncaklarda vakit geçiriyor. aksaray güneşi, roket, dönme dolap, ranger, discovery, çarpışan araba, uçak, elma kurdu, balerin, gondol, uçak, palyaço, atlıkarınca, tren ve birçok çocuk oyun gruplarının yer aldığı lunapark iftar saatinden sonra şenlik havasına bürünüyor.
İftar sonrasi cİddİ talep var
aksaray halkına güvenli bir şekilde eğlenceyi en farklı heyecanı ile yaşatmaya çalıştıklarını ifade eden lunapark müdürü Şinasi çevik; “aksaray halkını eğlendirebilmek için kültürpark içerisinde kurduğumuz bu tesisimizi her yaz döneminde olduğu gibi bu yaz sezonunda da tam teşkilatla hizmete açtık. İftar sonrası vatandaşlarımızın ciddi bir talebi var. küçükten büyüğe bütün insanlarımız buraya geliyor ve eğlenerek mutlu oluyorlar. halkımızın eğlenerek mutlu olduklarını görmek, bizleri de mutlu ediyor. bizde bu talebi karşılamak için geniş hizmet kadromuzla gerekli tüm çalışmaları yapıyoruz. İşletmemiz 12:00 ile 24:00 saatleri arası hizmet veriyor.”dedi.   
gÜvenlİk konusunda hassasiz
aksaray halkına en iyi hizmeti verebilmek için çok titiz davrandıklarını ve güvenlik konusunda çok hassas olduklarını aktaran çevik; “makinelerin bakımı konusunda çok hassas davranıyoruz. Şuanda da makinelerimizin tüm bakımlarını, gerekli güvenlik tedbirlerini alarak sezona merhaba dedik. günlük, haftalık ve aylık olarak periyodik bakımlarını yaparak sezon boyu hizmet veriyoruz.”diye konuştu. foto-haber: oğuzhan demİray
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası