banner
Gündem

Maraş usulü dondurma şov yabancıların ilgisini çekiyor

aksaray”da kültürpark içerisinde hizmet veren ve kahramanmaraş usulü dondurma satışı yapan murat kar, hafta sonu hava sıcaklıklarının da artmasıyla dondurmaya yoğun talep olduğunu aktardı. Özellikle aksaray”a gelen gurbetçilerin ve yabancı..

Maraş usulü dondurma şov  yabancıların ilgisini çekiyor
banner

aksaray”da kültürpark içerisinde hizmet veren ve kahramanmaraş usulü dondurma satışı yapan murat kar, hafta sonu hava sıcaklıklarının da artmasıyla dondurmaya yoğun talep olduğunu aktardı.
Özellikle aksaray”a gelen gurbetçilerin ve yabancı uyruklu vatandaşların serinleten lezzete daha çok talep gösterdiğini ifade eden dondurma ustası kar; “yerli ve yabanca her kesimden kahramanmaraş yöresine özgü dondurmaya talep var. yabancılar yaptığımız şovlara da özel ilgi gösteriyor. türk kültüründe de önemli bir yeri olan ve birçok fuar ve organizasyonlarda aranan bir manzara olan maraş dondurma Şovları saatlerce izleyen yabanca turistler var. dakikalarca yaptığımız şovlarla onların ilgisini artırmak ve ülkemizin tanıtımına katkı sunmak için çaba sarf ediyoruz. aksaray”da gurbetçisi olan ve yabancı menşei birçok firmanın üretim yaptığı bir bölge. doğal olarak gurbetçilerimizin yanı sıra onların yabancı misafirleri, buradaki fabrikalarda çalışan veya fabrikaları kontrol için gelen yabancı misafirler aksaray”ı gezmeden gitmiyor. aksaray”ın adeta şehir merkezindeki doğal yaşam alanı olan kültürpark”a da sıklıkla gelen bu misafirlerimize hizmet ederek bu tanıtım çabasında olmak bizleri de onurlandırıyor.” dedi.
yaz aylarında dondurmanın serinletici olması ve tatlı tercihi noktasında da hafif bir içeriğe sahip olması ile tüketim açısından da sağlıklı olduğunu ifade eden kar; “dondurma besin değeri yüksek bir gıda maddesidir. süt ve doğal salep ile imal ediliyor. protein oranı yüksek bir besin maddesidir.  meyveli çeşitlerimizde içerisinde birçok mineraller ve vitaminler barındırıyor. zaten meyveli dondurmalarımızı tüketirken o meyvenin birebir tadını da alıyorsunuz. biz her zaman söylüyoruz dondurma tutkunları bu manada güvendiği esnaflarla alışveriş yapsınlar. doğal ve gıda boyası ve tozu kullanılmayarak üretilen dondurmaları tercih etsinler.”diye konuştu. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası