banner
Gündem

Masal eğiticiliği eğitmenliği semineri düzenlendi

İl Müftüsü Veysel Işıldar 4-6 yaş grubu sınıflarda görev yapan öğreticiler için düzenlenen ‘Masal Eğiticiliği Eğitmenliği’ konulu seminerine katılan kurs hocalarını ziyaret etti. Müftülüğe bağlı Kur’an kurslarında 4-6 yaş grubu..

Masal eğiticiliği eğitmenliği semineri düzenlendi
banner

İl Müftüsü Veysel Işıldar 4-6 yaş grubu sınıflarda görev yapan öğreticiler için düzenlenen ‘Masal Eğiticiliği Eğitmenliği’ konulu seminerine katılan kurs hocalarını ziyaret etti.
Müftülüğe bağlı Kur’an kurslarında 4-6 yaş grubu sınıflarda yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi, hikâye ve masallar yoluyla çocukların geleceğini inşa etmelerinde yardımcı olmaları amacıyla düzenlenen seminere, 4-6 yaş grubu sınıflarda görev yapan öğreticiler katıldı.
Ziyaretine Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan İl Müftüsü Işıldar, katılımcılara kısa bir konuşma yaparak, yüklenmiş oldukları sorumluluğun büyüklüğünü ve kıymetini bir kez daha hatırlattı.
4-6 yaş aralığının, çocukların gelişim dönemleri açısından en kritik dönemlerden birisi olduğunun altını çizen Işıldar, hikâye ve masal anlatım yöntemlerinin çocukların dünyasına girerek dini, milli ve manevi değerlerimizin aktarılmasında daha kalıcı sonuçlar vereceğini ifade etti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası