banner
Gündem

Mehmetimizin zaferi için hatim indirdiler dua ettiler

hafizlardan mehmetçİĞe duali destek geylani erkek hafız kur”an kursunda hafızlık eğitimi alan 10-15 yaşlarındaki 140 çocuk, zeytin dalı harekatına katılan mehmetçiğe 140 hatim duası yapacak. aksaray müftülüğüne bağlı geylani erkek..

Mehmetimizin zaferi için  hatim indirdiler dua ettiler
banner

hafizlardan mehmetçİĞe duali destek
geylani erkek hafız kur”an kursunda hafızlık eğitimi alan 10-15 yaşlarındaki 140 çocuk, zeytin dalı harekatına katılan mehmetçiğe 140 hatim duası yapacak.
aksaray müftülüğüne bağlı geylani erkek hafız kur”an kursundayaşları 10 ile 15 arasında değişen küçük hafızlar, zeytin dalı harekatı”na katılan mehmetçiğe, şehit ve gaziler için bugün cuma namazı öncesi ulu camide hatim duası edecek. ayrıca hafızlığını bitiren üç hafız için merasim yapılacak.devletin ve tsk”nin yanında olduklarını belirtengeylani erkek hafız kur”an kursu yetkilileri, “afrin”de terör koridorunu temizleme operasyonunda ordumuza başarılar diliyoruz. allah hayırlı ve güzel bir operasyon nasip eylesin.operasyonun şehitsiz bitmesi için dua ediyoruz. İnşallah, başarılı ve terörün tamamen ülkemizi tehdit edecek boyuttan çıktığı bir operasyon olur. geylani erkek hafız kur”an kursu olarak bizler devletimizin ve milletimizin her daim yanındayız. küçük hafızlarımız henüz melek. onların duaları daha çok kabul görür inşallah. burada 140 öğrencimiz bir tespih misali duadalar. allah”ın izniyle halkımızın, çocuklarımızın dualarıyla şanlı ordumuz problemsiz bir şekilde tekrar vatana dönecektir. Öğrencilerimizin indirdiği 140 hatmin duasını cuma namazı öncesi yapacağız. tüm halkımızı duamıza ortak olmaya davet ediyoruz.”dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası