banner
Esnaf

​Mesleğini 22 yıldır severek yapıyor

aksaray”da 22 yıldır kıymalı pide çeşitleri yapan servet kaplan, bu işe çekirdekten başlar ve ilerletirse iyi meslek ama son yılarda piyasada yeni yetme fırıncılarımız var 2-3 yılda işi öğrendim sanıp..

​Mesleğini 22 yıldır severek yapıyor
banner

aksaray”da 22 yıldır kıymalı pide çeşitleri yapan servet kaplan, bu işe çekirdekten başlar ve ilerletirse iyi meslek ama son yılarda piyasada yeni yetme fırıncılarımız var 2-3 yılda işi öğrendim sanıp hemen dükkan açıyor ve kısa zaman sonra kapatmak zorunda kalıyor."dedi. aksaray”da 22 yıldır kıymalı pide çeşitleri yapan servet kaplan, bu işe çekirdekten başlar ve ilerletirse iyi meslek ama son yılarda piyasada yeni yetme fırıncılarımız var 2-3 yılda işi öğrendim sanıp hemen dükkan açıyor ve kısa zaman sonra kapatmak zorunda kalıyor."dedi.
biz işletmemizde sadece kıymalı pide çeşitleri yaptıklarını belirten kaplan, bize müşterilerimiz soruyor neden kebap ve çorba yok diye ? bende kendilerine kebabı kebapçıdan çorbayı da çorbacıdan yemelerini tavsiye ediyorum. ben bide solonu çalıştırıyorum. benim ustalık işim bide ve çeşitleri be bu sektörde 22 yıldır aksaray halkına hizmet veriyorum. kıymalı,lahmacun,peynirli ,kuşbaşı, mevlana gibi 7-8 çeşit bide yapıyoruz. bize gelen müşterinin aklında soru olmayacak. biz bide yemeye gidiyoruz. ben bildiğim işi yapıyorum. fiyatlarımız aksaray piyasasına göre iyi çünkü biz bu işi ailecek yapıyoruz  ve usta parası vermediğimiz için fiyatlara bunu yansıttık ve şimdi herkes rahatlıkla gelip yiye biliyor. menülerde yaptık 2 lahmacun ayran salata ile birlikte 8,5 lira bir buçuk kıymalı salata ayran 11 lira tek kıymalı 8 lira .4 kişilik bir aile işletmemize geldiğinde 50 liraya karnını doyurabiliyor."dedi.
ÜrÜnlerİmİzİ zirhta çekİp yapiyoruz
biz ürünlerimizi günlük kıymamızı ve domates ve biberi zırhta çekip yapıyoruz. domates ayrı biber ayrı hepsini zırhta çekilirse 10 tane kıymalı çıkar eğer makinede çekersen bu sayı 15 kadar çıkıyor. makine çekilince ürün sulanıyor ve daha çok kıymalı çıkıyor. ama zırhta çekilen malzeme ile yapılan kıymalı daha gösterişli ve daha lezzetli oluyor. bu şekilde benim karım düşüyor ama ben lezzet ve kaliteden ödün vermeden hizmetlerimi sürdürüyorum. Şükür işlerim iyi duruda. "dedi.foto-haber :ali furat  

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası