banner
Gündem

‘Mevlid Kandilimiz mübarek olsun’

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Aydoğdu mesajında şu sözlere yer verdi: “Âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz (Sav)’in dünyaya teşrif ettiği bu mübarek günden sonra..

‘Mevlid Kandilimiz  mübarek olsun’
banner

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Aydoğdu mesajında şu sözlere yer verdi: “Âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz (Sav)’in dünyaya teşrif ettiği bu mübarek günden sonra insanlık tarihine, cehaletin yerine bilgi ve hikmet, zulmün yerine hak ve adalet gelmişti. Beşeriyet, Kur’an ve Sevgili Peygamberimizin sünnetiyle buluştuğunda, karanlıktan  kurtulup aydınlık ufuklara ulaşacak, dünyanın zilletinden ahiretin azabından kurtulup eşrefi mahlûkat olacaktır. Bu mübarek gecede Rahmet Peygamberinin gönderiliş hikmetini bir kere daha tefekkür ederek yediden yetmişe ona olan sevgimizi, saygımızı yeniden gözden geçirip, Kuran’la ve Sevgili Peygamberimizin sünnetiyle buluşalım. Bu mübarek gecede peygamber efendimiz (Sav)’e binlerce kez salat ve selam olsun. Mevlid Kandilimiz mübarek olsun.” (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası