banner
Gündem

Meydanlarda kitap okuma etkinliği

55. kütüphaneler haftası kapsamında aksaray”da, öğretmen, öğrenci ve veliler, toplumsal duyarlılığı artırmak için meydanlarda kitap okudu. 55. kütüphaneler haftası kapsamında aksaray”da, öğretmen, öğrenci ve veliler, toplumsal duyarlılığı artırmak için meydanlarda..

Meydanlarda kitap  okuma etkinliği
banner

55. kütüphaneler haftası kapsamında aksaray”da, öğretmen, öğrenci ve veliler, toplumsal duyarlılığı artırmak için meydanlarda kitap okudu.
55. kütüphaneler haftası kapsamında aksaray”da, öğretmen, öğrenci ve veliler, toplumsal duyarlılığı artırmak için meydanlarda kitap okudu.
aksaray”da 55. kütüphane haftası kapsamında toplumsal duyarlılığı artırmak için ulu cami meydanda yarım saat kitap okudu. aksaray İl halk kütüphanesi”nce düzenlenen etkinliğe yaklaşık 200 kişi katıldı. aksaray İl halk kütüphanesi müdürü çağatay van, etkinliğin 81 ilde eş zamanlı düzenlendiğini belirterek, insanlara kitap okumanın önemini anlatmak istediklerini söyledi. van, “kültür ve turizm bakanlığı ile kütüphaneler genel yayın müdürlüğü ve tüm kütüphaneciler derneğinin bu yıl 8. düzenlemiş olduğu okuma alışkanlığına dikkat çekmek ve kitap okumaya farkındalık sağlamak noktasında düzenlenmiş olan 81 ilde aynı anda kitap okuduk. havanın güzel olması katkısı ile oldukça güzel görüntüler içeren bir etkinlik olması bizleri mutlu etti. bu etkinliğe katkı sunan herkes teşekkür ederim.” dedi. foto-haber: erkan altuntaŞ
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası