banner
Gündem

​MHP heyeti esnaflara Cumhur İttifakı’nı anlattı

milliyetçi hareket partisi (mhp) seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundu. milliyetçi hareket partisi (mhp) seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundu. aksaray”ı karış karış gezen mhp aksaray milletvekili adayları..

​MHP heyeti esnaflara Cumhur İttifakı’nı anlattı
banner

milliyetçi hareket partisi (mhp) seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundu.

milliyetçi hareket partisi (mhp) seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundu.
aksaray”ı karış karış gezen mhp aksaray milletvekili adayları ve teşkilat yöneticileri büyük bölcek caddesi üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. halkın teveccühüyle karşılaşan mhp”liler esnafın sorunlarının çözüme kavuşturulması için kendilerine halk tarafından yetki verildiğinde ellerinden geleni yapacaklarını kaydettiler. çalışmalarının durdurak bilmeden devam edeceğini belirten mhp heyeti esnaflara cumhur İttifakı”nı anlattı.
milliyetçi hareket partisi aksaray milletvekili adayı ramazan kaşlı esnaf ziyaretleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “esnaf ziyaretlerini sürdürmekteyiz. ziyaret ettiğimiz esnafların sorunlarını ve isteklerini dinliyoruz. gerekli notları alıp, şimdiden çalışmalara başlayacağız. mhp olarak halkın içindeyiz ve içinde olacağız. halkımızın, esnafımızın sesini dinliyoruz”” dedi. halkın büyük teveccühüyle karşılaşan mhp heyeti, sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacaklarını söyledi.
‘mhp”ye gÖsterİlen
teveccÜh artiyor”  
milliyetçi hareket partisi (mhp) aksaray 1. sıra milletvekili adayı ramazan kaşlı 24 haziran seçimleri öncesinde halkın, milliyetçi hareket partisine en fazla teveccüh gösterdiği seçimin olduğunu söyledi. 
mhp aksaray milletvekili adayı ramazan kaşlı yaptığı açıklamada, “daha önceki seçimlerde milliyetçi hareket partisinin önünde kumpaslar, kasetler, müslüman cumhurbaşkanı, 1 kasım sendromu gibi birçok takıntılar vardı. bu seçimde o kaset kumpasını yapan emniyet müdürü fetÖ”den tutuklandı. seçimlerde bu gibi sıkıntılar yaşadık. ancak bugün önümüzde hiçbir sıkıntı yok. 30 yıldır siyasetle uğraşıyorum ama en rahat seçimi yaşıyoruz diyebilirim. halkımızın da milliyetçi hareket partisi”ne karşı yoğun bir teveccühü var. Özellikle esnafların büyük bir ilgisi ve sevgisi var. gençlerin, kadınların, milletimizin partimize karşı ilgisi sevgisi bambaşka oldu. milliyetçi hareket partisinin mecliste daha fazla milletvekili ile temsil edilmesini istiyorlar. bunun içinde 24 haziran seçimlerinde mhp”ye oy vereceklerini söylüyorlar.”dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası