banner
Gündem

​MHP’DEN BİRLİKTELİK MESAJI Alkan; ‘Kazanan MHP,

kazanan aksaray olacak” kazanan aksaray olacak” yerel seçimlere 1 hafta gibi kısa bir zaman kala milliyetçi hareket partisi kadroları birliktelik mesajı vererek, seçmenlerden destek istediler. mhp heyeti hafta sonu mhp..

​MHP’DEN BİRLİKTELİK MESAJI Alkan; ‘Kazanan MHP,
banner

kazanan aksaray olacak”

kazanan aksaray olacak”
yerel seçimlere 1 hafta gibi kısa bir zaman kala milliyetçi hareket partisi kadroları birliktelik mesajı vererek, seçmenlerden destek istediler.
mhp heyeti hafta sonu mhp milletvekili ramazan kaşlı, belediye başkan adayı sefer alkan, belediye ve İl genel meclis Üyesi adayları, mhp İl ve merkez İlçe yönetim kurulu Üyeleri ile bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.  ziyaretler kapsamında mhp heyeti kamu-sen yönetim ve üyeleri ile de bir araya geldi.
ziyaretler kapsamında konuşma yapan mhp milletvekili ramazan kaşlı; “yaklaşan yerel seçimler öncesinde yaptığımız çalışmalar sonucunda görüyoruz ki aksaray mhp için hazır. harita yüksek mühendisi olan sefer alkan”dan başka şehirciliği kimse iyi bilemez. bu süre zarfında seçim çalışmalarımızda yanımızda olan ve ailemiz olan kamu-sen”e teşekkürü bir borç bilirim” dedi.
mhp aksaray belediye başkan adayı sefer alkan ise; “4 aya yakın süredir sahada vatandaşlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde olarak yer aldık. vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak için her tülü gayreti ve çalışmayı yapacağız. aksaray için projelerimiz ve çalışkan kadromuz hazır. yaptığımız seçim çalışmalarında gördüğümüz kadarıyla gönüller hazır. aksaray”ın kaderi önümüzdeki 5 yıl içerisinde mhp ile bizlere emanet edilecek. bizler hizmet için aday olduğumuz bu yolda her zaman yanımızda yer alan kamu-sen”e ayrıca teşekkür ederim. kazanan mhp, kazanan aksaray olacak” ifadesine yer verdi.
kamu-sen aksaray Şube başkanı taner kara ise; “bu seçim birlik ve beraberliğin üst safhada yer aldığı bir seçim olarak gözlemledik. bizler mhp ailesinin bir parçası olarak her zaman destek vereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. gözlemlediğimizde sonuç olarak aksaray 5 yıl mhp ile sefer alkan”a ve ekibine emanet edilecek. sefer alkan ve ekibinin çıktığı bu yolda başarılar dilerim. sefer bizden, zafer allah”tan” dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası