banner
Siyaset

Millet İttifakı adayları tanıtıldı

‘GÜZEL YARINLARI HEP BİRLİKTE KURACAĞIZ’ İYİ Parti, Ankara’da düzenlediği toplantıyla, 28’inci Dönem Milletvekili Adaylarını tanıttı ve seçim beyannamesini açıkladı. Aksaray’da Millet İttifakı’nın adayı olarak, düzenlenen toplantıya katılan Ali Abbas Ertürk,..

Millet İttifakı adayları tanıtıldı
banner

‘GÜZEL YARINLARI HEP BİRLİKTE KURACAĞIZ’

İYİ Parti, Ankara’da düzenlediği toplantıyla, 28’inci Dönem Milletvekili Adaylarını tanıttı ve seçim beyannamesini açıkladı. Aksaray’da Millet İttifakı’nın adayı olarak, düzenlenen toplantıya katılan Ali Abbas Ertürk, milletin 20 yıldır özlemini çektiği adil, zengin ve demokratik bir Türkiye’nin 15 Mayıs sabahı itibariyle kurulmaya başlanacağını söyledi.

Aday tanıtım toplantısının ardından bir değerlendirme yapan Millet İttifakı Aksaray Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, toplumun her kesimi kucaklayan bir liste ile hem Aksaray’ı hem Meclisi hem de Cumhurbaşkanlığını kazanacaklarını kaydetti.

14 Mayıs’ın bir parti seçimi değil ülkenin istikbal seçimi olduğunu dile getiren Ertürk, “Çocuklarımız hak ettiği eğitime, gençlerimiz hayallerine, esnafımız bereketli günlere, çiftçimiz bolluk içinde üretime, emeklilerimiz mutlu bir hayata bizimle ulaşacak” dedi.

Aksaray halkının 20 yıldır çok ciddi hayal kırıklıkları yaşadığını, sesinin duyulmadığını, derdinin dinlenmediğini ve yok sayıldığını ifade eden Ertürk, “Tüm bunları 14 Mayıs’ta aşacağız. Ardımızda milletimizin duaları ve kalbimizde vatan sevgisi ile çıktığımız bu yolculuğu zaferle tamamlayacağız. Milletimiz artık değişimin şart olduğunu yüksek sesle dile getiriyor. Bizler de onların sesini her yerde duyurmak için var gücümüzle, asla yılmadan, yorulmadan, hiçbir baskıya boyun eğmeden çalışacağız. Söz veriyorum, güzel yarınları el birliği içinde kuracağız” dedi.

Toplantıda, 3 bin maddelik seçim beyannamesi açıklandı ve sırasıyla illerin milletvekili aday listeleri kamuoyuna tanıtıldı. Programa Ertürk’le birlikte Millet İttifakı Milletvekili Adayları Turan Yaldır, Naciye Akkuş Türk ve Gürsel Keskin de katıldı. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası