banner
Gündem

‘Milletimiz o gece meydanlara inerek iradesine sahip çıkmıştır’

‘allah, bu mİllete, bu devlete bİr daha 15 temmuz akŞami benzerİ bİr kâbusu yaŞatmasin”   aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, 15 temmuz darbe kalkışmasının ikinci yıldönümü münasebetiyle..

‘Milletimiz o gece meydanlara  inerek iradesine sahip çıkmıştır’
banner

‘allah, bu mİllete, bu devlete bİr daha 15 temmuz akŞami benzerİ bİr kâbusu yaŞatmasin”  
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, 15 temmuz darbe kalkışmasının ikinci yıldönümü münasebetiyle yaptığı basın açıklamasında, vatan ve bayrak sevdalısı milletin dün olduğu gibi bugün ve yarın da darbelerin, darbecilerin ve hainlerin karşısında dimdik ayakta olduğunu belirtti.
bir takım güçlerin oyuncağı haline gelmiş ve zihinlerinin gerisinde türkiye”ye dair karanlık siyasi emeller besleyenlerin allah”ın izni, milletin dik duruşu ve devlet yöneticilerinin kararlılığıyla hak ettikleri dersi aldıklarını kaydeden rektör Şahin, “millet olarak 15 temmuz”u unutmadık ve asla unutturmayacağız. ay-yıldızlı bayrağın ve vatan toprağının müdafaası söz konusu olduğunda tüm farklılıkları bir kenara bırakan milletimiz, meydanlardan tüm dünyaya demokrasi dersi vermiş, bağımsızlığın karakterinin en önemli parçalarından birisi olduğunu haykırmıştır. millet o gece meydanlara inerek iradesine sahip çıkmış, kadın-erkek, genç-yaşlı herkes ellerinde bayraklarla vatanın birlik ve beraberliği için dualar etmiş, çatışmaların yaşandığı bölgelerde kardeşlerimiz şehit ve gazi olmuşlardır. Ülke insanının bunları unutması mümkün değildir. cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan önderliğinde tüm milletimiz, darbeci hainlere gereken cevabı vermiştir. biz de Üniversitemiz bünyesinde yapılması gereken tüm çalışmaları hassasiyet içinde yaptık ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Şahin, sözlerinin son kısmında “allah, bu millete, bu devlete bir daha 15 temmuz akşamı benzeri bir kâbusu yaşatmasın” temennisinde bulunarak, tüm şehitleri ve gazilerimizi minnet, şükran ve dua ile andıklarını vurguladı. (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası