banner
Gündem

Milli Eğitim ve AKMÜB’le yeni protokoller imzalandı

aksaray Üniversitesi (asÜ)  ile milli eğitim müdürlüğü ve aksaray müteahhitler birliği (akmÜb) arasında yeni işbirliği protokolleri imzalandı. buna göre, eğitim, kültür, sanat, sosyal faaliyetler ve staj gibi alanlarda kurumlar işbirliği..

Milli Eğitim ve AKMÜB’le  yeni protokoller imzalandı
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ)  ile milli eğitim müdürlüğü ve aksaray müteahhitler birliği (akmÜb) arasında yeni işbirliği protokolleri imzalandı. buna göre, eğitim, kültür, sanat, sosyal faaliyetler ve staj gibi alanlarda kurumlar işbirliği içerisinde çalışacak.
 
rektör prof. dr. yusuf Şahin, gerek milli eğitim müdürlüğü, gerekse akmÜb”le öteden bu yana ortaklaşa çalışmalar yaptıklarını, yeni protokollerle çalışma alanlarının biraz daha gelişeceğini belirterek, toplumsal faydayı merkeze alan her çalışmaya destek olmaya gayret gösterdiklerini belirtti. kurumların imkânlarının ortak zeminde kullanılmasının hizmetleri çeşitlendirdiğini ve verimi arttırdığını anımsatan asÜ rektörü, “milli eğitim müdürlüğümüz ile yaptığımız işbirliklerinde eğitim, bilim, kültür, sanat, spor gibi alanlarda çalışıyoruz. akmÜb”le de, toprak kampanyası başta olmak üzere, farklı sosyal çalışmaları birlikte yürütüyoruz. biz, bu işbirliklerini daha da geliştirmek arzusundayız” dedi. açıklamanın ardından aksaray anadolu İmam hatip lisesi ile bilim, sanat, spor, mesleki uygulama, kültürel ve sosyal etkinliklerle alakalı işbirliği çerçeve protokolü; aksaray bilim ve sanat merkezi ile özel yetenekli öğrencilerin eğitimine dair işbirliği protokolü; akmÜb”le de ortak eğitim, toprak kampanyası, staj, sosyal ve kültürel faaliyetlerle ilgili işbirliği protokolü imzalandı.
 
törene, rektör yardımcısı prof. dr. engin deligöz, milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal, aksaray anadolu İmam hatip lisesi müdürü yasin sır, aksaray bilim ve sanat merkezi müdürü adil bölükbaş ve akmÜb başkanı fatih güneş katıldı. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası